Nature Environment Products Sdn Bhd (Company No. 507751-V) - http://arissto.com

Recommended Brokers


Latest Threads

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Jom bersama arissto.. syarikat telah menetapkan hanya akan melantik 3500 orang coffee ambassador aktif bagi mempromosikan produk ini. Ianya untuk memberikan peluang lebih baik kepada semua coffee ambassador yang dilantik.

Tuan tuan berpeluang mengujudkan pasif income mempromosikan produk premium pada harga marhaen ini.. jom kita..
 
Sponsored Post

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua warga cg.. macam biasa... Mengespresso Di awal pagi !! Buat yang berminat dengan kopi boleh terus Wassap je ye..

Kalau minat nak buat bisnes ni pun boleh saje Wassap.. semua di alu alu Kan..
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Assalamualaikum dan selamat pagi warga cg semua.. mulakan pagi kita dengan sarapan dan secawan espresso dari arissto !! Segarkan badan dan minda kita pepagi ni sebelum memulakan aktiviti harian..

Bagi yang berminat mai la join.. sementara tempat CA ( coffee ambassador) ada lagi.. create passive income anda bersama arissto.. arissto adalah syarikat pertama yang menawarkan skim sewaan ni , cuma RM 1.00 sebulan pulak Tu.. jommm....
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Jom ngopi dulu pepagi ni.. pekat melekat espresso daripada arissto premium coffee !!

Coffee machine ni dulu dijual pada RM 1580.00 .. ni lah harga asal dia.. ye la kopi premiumkan?? So memang pasaran dia untuk golongan tertentu saja.. peminat tegar kopi saja yang akan berminat kat coffee machine pada harga camtu..

Tapiii.. harini semua golongan mampu miliki coffee machine ni sebab harga tawaran sewaan bulanan RM 1.00 je !!! Mesti ada yang terfikir, gila apa ? " Mesti nak scam orang la ni.. "

Takkk.. kita kena tengok mana income dorang sebenanya.. coffee machine adalah sebagai alat , premium coffee kapsul itu adalah pendapatan buat syarikat.. ianya pendapatan berulang , Yang akan dibeli sentiasa oleh pelanggan kita.

Tu secara ringkas dia la.. apa pun ini merupakan trend terkini masyarakat. Buat siapa yang berminat jom kita .. kopi premium yang memang sedap dan passive income .. 😀
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Assalamualaikum dan selamat pagi... Dah ngopi belum pagi ni?
[/url][/IMG]
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Assalamualaikum dan selamat pagi.. kasi uppp... Peminat kopi kat cg mai Cuba try test power kopi premium Italy ni..

Kalau ada yg nak try , saya belanja kopi premium nih boley pm.. kalau nak tanya buat duit tepi pun bole .. 👍
[/url][/IMG]
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Assalamualaikum dan selamat pagi.. selamat hari wilayah . Besok insyaallah ada product tasting .. jumput mana mana buskuu yang mau cuba try test.. pm untuk lokasi buskuu..

Kopi premium Italy pada harga marhaen nihh.. Mano Nak dapek ?? Sini lah jangg.. arissto bawak dari Italy woo..
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Jom klik sini http://wassmee.us/w/?c=d6ee kalau mau terus Wassap sajaa.. senang bro, tak yah save nombor bagai. Tanya lah apa saja ye.. 😁

Jum ngopi dulu pepagi .. 👍👍 pagi ni latte pulak la.. tukar selera la Kan.. berapa harga latte ni?? Semurah RM 1.79 bro !! Apa lagi mau??
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
alhamdulillah .. pada january 2019 kumpulan kami telah berjaya menjual sebanyak 24,020 kapsul kopi dan meyewakan 836 mesin kopi !! :)paid . ianya adalah permulaan yang baik untuk tahun ini.

tapi ini masih lagi jauh daripada sasaran syarikat untuk menyewakan 1 juta unit mesin pada RM1.00 sebuan ini.. peluang masih lagi terbuka buat sesiapa yang ingin bersama kami sebagai CA bagi mencapai matlamat ini. penyertaan semua adalah dialu alukan.. :)cgrock:)cgrock

tekan je kat SINI untuk dapatkan maklumat atau sebarang pertanyaan
 

troyz

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,317
Reaction score
58
Points
48
Salam jumaat buat semua.. jom kita sembang macamana CA buat duit dalam arissto ni. Ini bukanlah skim cepat Kaya atau cepat kayap ke.. takde cepat kat sini.semua akan melalui proses sama dan semua Ada peluang sama..

1- JADI PELANGGAN ARISSTO
Inilah langkah awal sebelum anda jadi CA (coffee ambassador) di arissto. Jadi pelanggan dan rasai sendiri nikmat kopi premium arissto ni.

Berapa RM kene keluar? Ikut kemampuan anda.

a) member plan A - perlu kad kredit , tiada deposit untuk mesin , melanggan 10kapsul kopi (sekotak) pada harga RM 2.16 / kapsul setiap bulan (minima) , membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin. Bayaran permulaan hanyalah RM 22.60 (sebulan sewa + 10 kapsul kopi )

b) member plan B - perlu kad debit , deposit mesin RM 100.00 (Di kembalikan apabila anda pulangkan mesin), melanggan 10kapsul kopi (sekotak) pada harga RM 2.16/kapsul setiap bulan (minima), membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin, bayaran permulaan hanyalah RM 122.60 (deposit+sewa+10kapsul kopi)

c) VIP member A - perlu kad kredit, deposit RM 280.00 (dikembalikan apabila anda pulangkan mesin), melanggan 10kapsul kopi (sekotak) pada harga RM 1.79/kapsul setiap bulan (minima), membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin, bayaran permulaan hanyalah RM 298.90 (deposit+sewa+10kapsul kopi) PERCUMA - 2kotak (20kapsul kopi) dan voucher RM 200.00

d) VIP member B - perlu kad debit, deposit RM 399.00 (dikembalikan bila anda pulangkan mesin), melanggan 10kapsul kopi (sekotak) pada harga RM 1.79/kapsul (minima), membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin, bayaran permulaan hanyalah RM 417.90 (deposit+sewa+10kapsul kopi) PERCUMA - 2Kotak (20kapsul kopi) dan voucher RM 200.00

e) Gold member - perlu kad kredit/debit, deposit RM 200.00 (dikembalikan bila anda pulangkan mesin), melanggan 10kapsul kopi (sekotak) pada harga RM 1.89/kapsul (minima), membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin, bayaran permulaan hanyalah RM 219.90 (deposit+sewa+10kapsul kopi)

f) Corporate member - daftar gunakan ssm , bayar guna check/online transfer, melanggan 60kapsul kopi (6 kotak) pada harga RM 1.88/kapsul (minima) , membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin, bayaran permulaan hanyalah RM113.80 (sewa+60kapsul kopi)

g) VIP corporate member - daftar gunakan ssm, bayar guna check/online transfer, deposit RM 280.00 (dikembalikan bila anda pulangkan mesin), melanggan 60kapsul kopi (6kotak) pada harga RM 1.79/kapsul (minima), membayar sewaan RM 1.00/Bulan untuk mesin, bayaran permulaan hanyalah RM388.40 (deposit+sewa+60kapsul kopi) PERCUMA - 2kotak kopi (20kapsul) dan voucher RM 200.00

Soo.. ni lah yang ada , boleh pilih ikut cita rasa sendiri.. ni permulaan dia ok.. kita sambung lepas ni.. 😬
 
Sponsored Post
Top
Log in Register