Nasir Yaacob penciplak teknik Isakas - KuasaForex.Com

Recommended Brokers


Forex Chart

budak_kampung

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2006
Messages
269
Reaction score
2
Points
15
Salam... aku terjumpa adbanner www.kuasaforex.com kat CG ni..aku klik la..baca punya baca dia punya cerita nampak menarik. Ada tak sesaper kat sini dah beli ebook dia ni... Bole komen skit.. aku macam nak beli tapi nak tanya yg lebih arif dulu lerr takut nanti ebook yg bukan2 lak rugi duit aku jerr :D ...saper yang ada beli dan gunakan ea dia tu tolong lerr komen kat sini..terima kasih :D
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

budak_kampung

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2006
Messages
269
Reaction score
2
Points
15
aikks..takde sesaper nak komen psl kuasaforex.com ke??!! Takde yg beli ebook tu ke??!! Dia kata ada EA. Yg aku tau EA tu mcm robot yg bole open trade sendiri. Tapi EA kuasaforex kita kena open bila dah signal :-? ..aku salah kott..:-?
 

matgori

Active+ Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
3,929
Reaction score
8
Points
25
aikks..takde sesaper nak komen psl kuasaforex.com ke??!! Takde yg beli ebook tu ke??!! Dia kata ada EA. Yg aku tau EA tu mcm robot yg bole open trade sendiri. Tapi EA kuasaforex kita kena open bila dah signal :-? ..aku salah kott..:-?
tak de orang pernah beli kut, sbb 2 tak de komen...:D
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,664
Reaction score
8,195
Points
716
mmg tak beli..
mintak je kat sapa2..
bleh bagi free je..
tak payah beli2..
diaorang pun beli dari cd pirates jgk :D
 

budak_kampung

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2006
Messages
269
Reaction score
2
Points
15
mmg tak beli..
mintak je kat sapa2..
bleh bagi free je..
tak payah beli2..
diaorang pun beli dari cd pirates jgk :D
masalahnya siape yg dah beli?? kalau ada bagi kat aku free...otai2 forex takde yg kenal ke si Nasir ni?? dia ada buat kelas katanya..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,664
Reaction score
8,195
Points
716
kalo kelas tu susah la nak dpt free :D
 

matgori

Active+ Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
3,929
Reaction score
8
Points
25
google je ebook forex , nanti banyak la kuar yang power2 tu....
 

eNOOBz

Active Member
Joined
May 10, 2007
Messages
1,338
Reaction score
0
Points
20
mmg tak beli..
mintak je kat sapa2..
bleh bagi free je..
tak payah beli2..
diaorang pun beli dari cd pirates jgk :D
Yer ker?.. hehe.. klu cam tu aku nak mintak lah kat sapa2 yang ada.. Plzzzzzzzzz
 

geniusalan

Permanently Banned
Joined
Apr 27, 2007
Messages
1,355
Reaction score
0
Points
20
hehe aku pun dah juge.. ada ke nama yang pemurah nak kasi free tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register