Nasihat utk pelabur pelabur tegar Bitcoin dan segala bentuk Cryptocurrency

Recommended Brokers


TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,256
Reaction score
135
Points
128
note boss.. di forum senang nak recall balik info2 yg lepas
 
Sponsored Post

4rx

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2010
Messages
567
Reaction score
20
Points
15
kawan2 boleh mining di komputer sendiri sambil2 trading forex tu... download & install jer miner ni.

Ajak kawan2.. lagi ramai lagi bagus... lagi cepat kumpul $$$$$...
:)paid
 
Last edited:

zhalie

Fun Poster
Joined
May 24, 2007
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Ada sesiapa yang ada info tentang PolisPay?
 

aqibFXmart

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2016
Messages
4,946
Reaction score
11
Points
30
kawan2 boleh mining di komputer sendiri sambil2 trading forex tu... download & install jer miner ni.

Ajak kawan2.. lagi ramai lagi bagus... lagi cepat kumpul $$$$$...
:)paid
mining cloud agaknya susah nak dapatkan profit. sebab ada fee maintenance. yang banyak bagi profit boleh jadi tu ponzi skem
trading lagi profitable tapi kena bijak cari mana mana crypto terbaik utk trading.
 

mdpiz

Freshie
Joined
Sep 17, 2018
Messages
2
Reaction score
0
Points
8
Yang terbaru sekali Lavida coin pun kena tahu planning diorang dari awal sampai habis. Future forecast dan sbginya. Jangan terkena dengan marketing je. Invest kena bijak. Sekadar perkongsian.
 

Bizzport786

Active Member
Joined
Oct 20, 2006
Messages
1,543
Reaction score
4
Points
25
Tertunggu tunggu akhirnya muncul juga thread Crypto ini.
Dah lama tak follow..
 

Zawawidon

Freshie
Joined
Aug 25, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Apa macam dengan plus token wallet. Saya tengok ada promoter kata best business of the year le. Bagi interest 10 % sebulan. Dia kata syarie complient le. Last last bulan jun baru ni tutp terus. Tak bolih nak log in. Habis dia orang kebas duit dalam wallet tu. semua ni dari china. Bila kita tanya promoter dia kata system down. Sekarang nak promote cloud token wallet pulak. Walhal dua dua scam je. Semua cina yang buat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register