Nasi Kukus Kak Chik - Tempahan, Delivery, Catering

CG Sponsors




awiekupo

Junior Member
Joined
Apr 11, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
Maaf, dah x niaga yer.
 
Last edited:
Sponsored Post

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
ada buat franchise tak?:D...nk JV sudi tak
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
warga cg nih pantang dengar NASI KUKUS... he he he.... :D
 

awiekupo

Junior Member
Joined
Apr 11, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
@izan_88 - yeah.. nasi kukus kembali lagi.. heheh

@aliQue - mekasih.. kitorg pun x amik untung byk sgt.. cukup utk amik untung skit, cover modal, bayor upah tukang masak & duit minyak utk delivery..

@msazmer - franchise takde lg tp mmg kitorg terbuka kepada sebarang idea.. boleh PM saya lebih lanjut pasal JV tu.. mana tahu bole usaha sama2 utk memajukan bisnes..

@suprol - hohoho.. pantang dengar x pe.. jgn pantang mkn udah ler.. jemput singgah yer..

Oh ya, pada sesiapa yg minat nak tempah tapi mungkin nak rase terlebih dahulu macam mane rase Nasi Kukus Kak Chik ni jgnlah segan2 utk PM saya & hantarkan alamat.. Insya'Allah saya akan uruskan penghantaran sampel disekitar PJ dan lembah klang..
 

udpc

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
6,527
Reaction score
2
Points
65
Area Shah Alam ade buat delivery tak?
Brp bungkus minimum utk order delivery?
 
Last edited:

awiekupo

Junior Member
Joined
Apr 11, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
@udpc - Area Shah Alam kami boleh buat delivery jugak. Untuk Shah Alam, order minimum adalah 20 bungkus utk kaver duit minyak dan tol. Kalau x keberatan, nak tanye kalu Shah Alam tu area dekat mana yer?

@atizura - Buat masa ni lauk adalah memang tetap. Tetapi kami masih menerima cadangan akan lauk-lauk tambahan yang mungkin bersesuaian dengan selera pelanggan kami, almaklumlah resipi ini dari negeri Kelantan jadi mungkin seleranya lain sedikit. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register