BTC USD 23,802.9 Gold USD 1,768.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nasi Kukus Ayam Berempah(Wrga CG tlg suggest tmpt)

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
Salam,sorry klu salah thread MoD...:)cgrock

Aku n kwn aku cadang nak meniaga nasi kukus ayam rempah pakai van pasar malam tu..tp kita org bkn nk jual kt psr mlm..tp nk cari kwsn yg ramai student..31hb okt ni akn gi kursus masak.kami dah plan nk letak harga rm4.50 n percuma sirap..bg minuman yg lain aku nak pukul rata rm1.00 je..maklumlah utk student..agak2 ok x konsep yg aku cadang nak buat ni???warga CG yg dok area KL/Lembah Klang bole la suggest kt aku tmpt yg agak2 bole dpt smbutan klu aku dah start bisnes ni...tqvm...:D
 
Sponsored Post

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
sapa2 yg ada pengalaman dlm biz masakan ni bole la share pndpt...
 

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kat cyberjaya.....area apartment sblh MMU

atau kat Nilai 1....depan asrama budak matriks UIA
 

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
kat cyberjaya.....area apartment sblh MMU

atau kat Nilai 1....depan asrama budak matriks UIA

nilai 1 tu jauh sgt..dh dkt kg. den tu..cyberjaya tu ramai bdk ke sis???:D
 

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
nilai 1 tu jauh sgt..dh dkt kg. den tu..cyberjaya tu ramai bdk ke sis???:D


ramai la.....yg dok luar kampus pun ramai....yg ada bisnes kat situ, nasik lemak + nasik campur je....mlm2 mmg laku la tu...
 

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
ramai la.....yg dok luar kampus pun ramai....yg ada bisnes kat situ, nasik lemak + nasik campur je....mlm2 mmg laku la tu...

sbb tu saya plan nk kasi air sirap free je...strategi:D:D
 

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
sbb tu saya plan nk kasi air sirap free je...strategi:D:D

insyaAllah...blh berjaya tu....

kalau attack kwsn perumahan pun okey...sbb ramai yg singgah lps balik keje tu...nak masak dah tak sempat....:D
 

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
yg ramai bdk2 nurse tu kt area mana???
 

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
yg ramai bdk2 nurse tu kt area mana???

errrr.....kat ner ek?

kat kolej masterskill area bandar mahkota tu pun ada nmpk budak2 nurse....ntah le...

ko ni..nak buat bisnes sambil cari awek ke? :)) :))
 

SOUL86F

Legendary Member
gem
Messages
10,969
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
perghhh feveretttt denn nih....
kat dungun mmg starategi sorang pensyarahnya kedai kukus bg air sirap free...air lain bayor ler...hage tu dah cun tuh...:)paid:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register