Santai Nasi Goreng Kampung paling best

CG Sponsors




aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
kat mana nasi goreng kampung korang pernah makan yang paling best??? aku nak try la...kalau boleh area KL atau melaka
 
Sponsored Post

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,679
Reaction score
540
Points
161
Wow ni kegemaran saya. Kalau boleh saya pun nak tau juga kat mana.
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
kat KL xdapet la..
seumor hidup aku pernah makan nasik goreng paling sedap.. dekat area perlis..
nasi dia x kering.. tapi berminyak dengan telur.. ada udang, sotong...
nasik dia kaler kuning+merah...pergh
 

Musicaldeath_00

Active Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
1,935
Reaction score
85
Points
30
nasi goreng yg plg best pnh wujud kat muka bumi ni bagi aku ialah kat 1 warung kat kg aku...best tahap xtau nk ckp pe... :D
 

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
kat KL xdapet la..
seumor hidup aku pernah makan nasik goreng paling sedap.. dekat area perlis..
nasi dia x kering.. tapi berminyak dengan telur.. ada udang, sotong...
nasik dia kaler kuning+merah...pergh
nasi goreng berminyak sedap ke?
 

mnzaim

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2010
Messages
2,850
Reaction score
20
Points
25
bg aku nasik goreng kg yg sedap adalah bila time dia goreng nasik tu, hidung kita rasa nk bersin je, perghhh!!!

kt tmpt aku ada 1 tmpt, ngan bawang putih + kangkung + ikan bilis (x liat,rangup jer) + telur + cili padi/cabai burung....terliur beb
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
kalo kat jb aku tau lar.. kat sebelah dataran tu... food court apa nama dia ntah.. kedai tepi skali kedai seafood ikan bakar.. (tip top ikan bakar) pahtu kedai sotong kangkung.. kedai ke-3 tu baru kedai yg buat nasi goreng tu... kena ice jelly.. pahtu baby crab.. nasi goreng kampung pergghhh!!!! meleleh beb... kedai sotong kangkung tu tauhau bakar dia... alamak... bau memang bacen... tp rasa dia... nih yg rasa nak balik jb nih...
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
rasanya ni thread bukan kete yg pertama dari bro aurafx..sudah beralih arah ke bro..nasi goreng klu kat kajang boleh cuma kedai MARLIA simpang balak..besttt...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register