BTC USD 38,805.5 Gold USD 1,810.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nasha Aziz Masih Ligat Beraksi Sebagai Model Catwalk Di MIFW

[email protected]

Active Member
Joined
Sep 23, 2008
Messages
1,870
Reaction score
591
Points
71
nashamifw2.jpg


Sila tepuk tangan untuk Nasha Aziz kerana masih membuatkan pengunjung Malaysia International Festival Week teruja dengan catwalknya. Kalau tak silap kami, sebelum bergelar pelakon, Nasha Aziz memang merupakan seorang model. Jadi tak hairanlah bila terserlah keprofesionalannya semasa mengayakan rekaan fesyen di atas pentas catwalk. Kagum kami.

Bukan senang untuk berjalan di atas pentas sambil diperhatikan oleh beribu-ribu orang. Kalau kami confirm tersadung kaki. Tak pun terkincit dalam seluar akibat nervous yang melampau. Kami dapat tengok tahap confidence yang tersangat tinggit dari raut wajah muka Nasha Aziz. Ternyata pengalamannya dalam bidang modeling memudahkan aksinya di atas pentas catwalk.

Lagi gambar Nasha Aziz semasa di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Runwithme.

nashamifw.jpg


nashamifw3.jpg


nashamifw4.jpg


nashamifw5.jpg


:p:p:p:p
 
Sponsored Post

amoya

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2008
Messages
549
Reaction score
0
Points
10
Nasha Aziz mmg cun walopun umur da meningkat.. cun cun cun
 

Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,449
Reaction score
138
Points
123
aku penah duduk sebelah dia waktu makan...mmg cun woooo
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
aku ingt dia ni tggi sgt.ari tu mase jumpe kt subang parade..pakai tshirt r/neck biasa n track suit jer..mungkin umah dia area subang parade kot..
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,175
Reaction score
98
Points
80
..knp kaki die kangkang sgt..

..lain mcm je...
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
apa crita ye yg dia tunang hr tu?
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120
dalam kubur tak ligat dah la..ligat kena palu ajek la pahni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register