Ask/Help Nanti aku turun sana nak belasah ko

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Salam.

Apa tindakan yang perlu kita buat jika diugut seperti di atas?
 
Sponsored Post

Staffstatic

Active Member
Joined
Jul 17, 2009
Messages
2,265
Reaction score
28
Points
30
lol asal dia ugut tt mcm 2??
tt wat salah pa ngan dia??
hurm ala klu dia turun tmpat tt
tgu pa lg tt cari geng la lawan balik
kat tmpat sndri x kn x leh mkn kot hehehe

p/s: x baik gado2 ni rugi je
klu bleh elakkn ja hehe
 

tawkeyestate

Active Member
Joined
Jul 6, 2007
Messages
1,642
Reaction score
7
Points
25
jgn ingat dia sorang je reti belasah orang lain, kalah menang belakang kira... kita pun ada penumbuk dan penerajang...:))
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
gertak jer~
xde bran lah~
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
buat budus je....jgn dok layan.....:)
 

TITANIUM

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
6,365
Reaction score
13
Points
65
bro....apa ko buat....
smpi dia nk blsh ko.....
cerita skit.....
 

BlackPepper

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
tanya dia blk.. nanti tu bila.... senang nk setting time ke apa...
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
orang yg ugut macam nih poyor jer lebih..

dulu ada gak sorang mangkuk nih pernah cakap kt budak umah teman, nk datang.. member nih pon apa lagi bakar2 laa suruh dia datang..

maruah punya pasal, dah tercakap so terpaksa laa datang.. kehkeh.. tengok2 umah sewa ada dekat ngan 10 orang dok stendby..

xder pukul2 pon, datang kasik pesanan ringkas pastuh chow.. part paling best ialah bila dia nk balik tuh, member aku nih bakar balik...

"weyy takkan datang jauh2 bagi nashat jer.. " :eek::eek:

:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register