BTC USD 38,826.5 Gold USD 1,823.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nampak mcm logik ke?

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
4414869042.jpg


NO plat nie SA 6447 nampak macam SAGAAT....Kereta nie asyik kena sagat ngan penghalang jalan ke? :-?:-?:-?

Price: RM 3 000 Reg. year: 1984
Mileage: 100 000 - 109 999 Make: Proton
Model: Saga Transmission: Manual
Engine Capacity: 1496 cc
Accessories: Solar Film, CD Player

saga convert bodykit iswara...
keadaan bahagian depan saja pecah langgar besi penghadang jalan...( jgn risau... tak penah langgar orang lagi...)
harga Rm3000 saja leh nego lagi.
roadtax mati 2011 ogos kot...
masih digunakan lagi
kalau nak buat spare part pun boleh...terpulang.
 
Sponsored Post

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,647
Reaction score
73
Points
70
ada org romen2 dlm kete tu..
pakej skali nie..
 

surfer957

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
7,974
Reaction score
26
Points
70
aku nampak something dlm kete tuh.. TT x nampak ker ? haha ..:)) :)) :))
 

TIANG GOL

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2010
Messages
724
Reaction score
0
Points
10
mata nak nmpak yg bukan2 jerk...tgk btol2...nmpak budak kecik sedang berdiri,smbil ada org peluk dia..tgk ada tgn kat bontot budak kecik tu..len kali pakai kanta..:)):))
 

moxmeng

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2010
Messages
2,976
Reaction score
8
Points
25
hehehheheh
den pn pkir bnde sme:">:">
 

satriahitam

Active+ Member
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,503
Reaction score
61
Points
30
hahahha.. .jual scrap nie... klau nak wat kete langgar2 leh la beli...
 

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,647
Reaction score
73
Points
70
mata nak nmpak yg bukan2 jerk...tgk btol2...nmpak budak kecik sedang berdiri,smbil ada org peluk dia..tgk ada tgn kat bontot budak kecik tu..len kali pakai kanta..:)):))

owh..ye ker...
banyak sangat thread rembes2 sekarang nie..
tu yg kena racun tu:">:">:">
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
mcm ni pun ada ke ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register