BTC USD 40,002.8 Gold USD 1,865.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others nama unik...

iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,539
Reaction score
73
Points
120
Pagi ni aku gi minum kt satu kedai...so depan meja aku ada sorang brader ni duduk minum mengadap aku..aku pun terpandang tag nama di baju dia...yang unik nya nama dia REDZUN...mungkin ada lagi nama-nama yang lg unik dari ini...:D
 
Sponsored Post

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
kawan ako... Nurul Islam <--tapi die lelaki. kire unik ke tak? hehehee
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,508
Reaction score
117
Points
128
normah hayati binti SAMBAL agak agak lawak tak?
kawan aku budak QS :))
masa aku dpt name card dia, aku bagai nak gile tahan TERgelak.
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
nama member aku PINA..ok tak..tp org asli la..:eek:
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,508
Reaction score
117
Points
128
zalizamani bin merang.

aku pernah TERcrush kat dia dulu :))
hampir menjadik. tapi apakan daya~~
MUSUH DALAM SELIMUT lebih dulu bertindak
 

BlackPepper

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
masa skola rendah ada member nama mohd helkaz... 1st time dengo... slalu kene ejek belangkas...:D:D
 

cikmiee

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2010
Messages
168
Reaction score
1
Points
15
aku pernah dgr ade 1 nama ni..sutekno ahmad belon..tp bkn calang2 org wooo..
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
member atas member..

nor ACIDA..
 

logammaut

Legendary Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
10,221
Reaction score
711
Points
171
Dulu ada org post ada org S'pore nama Suparman bin Batman.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register