BTC USD 38,470.3 Gold USD 1,800.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak upah orang buat simple HTML Generator

Lord of Money

Banned
Joined
Oct 16, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Saya seorang blogger..

Problem:
1.Nak update blog lambat..makan masa 10 minit untuk satu post
2.Banyak step!!
3.Blog jadi tak tersusun dan tidak ada standart.

so dengan masalah dia atas saya nak upah org buat HTML Template Genretor

Yang simple untuk saya buat post ke blog.


PM saya and tingggal kan YM lagi bagus senang saya nak contact


URGENT!!
 
Sponsored Post

apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
1. takkan la 10 minit 1 post..
3. apa maksudnya blog jadi tak tersusun?

apa platform sekarang?wordpress ke blogspot? line tenet ko bermasalah kot hehe..
 

masokis

Junior Member
Joined
Nov 16, 2010
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
Problem:
1.Nak update blog lambat..makan masa 10 minit untuk satu post

apa URL blog tu? nak tgk apa yang anda tulis.. nak tahu genre. dan kenapa 10 minit ? mesti sgt serious ni.

2.Banyak step!!
xde lah byk sgt.. login > tulis > post..
3.Blog jadi tak tersusun dan tidak ada standart.
itu... tak tahulah.. ada org suka jenis mcmtu..

so dengan masalah dia atas saya nak upah org buat HTML Template Genretor
template ? maksudnya theme blog ke.. ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register