Nak Untung dgn FOREX????

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16439
USD / JPY
105.457
GBP / USD
1.27436
USD / CHF
0.92579
USD / CAD
1.33984
EUR / JPY
122.793
AUD / USD
0.70310

CG Sponsors




sham2976

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 11, 2008
Messages
131
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum semua

Mungkin semua sudah tahu bahawa banyak broker broker forex semua adalah penipu.

Kita sebenarnya bukanlah trade forex dalam dunia sebenar, kita hanya trade forex dalam dunia virtual pada setiap broker itu sahaja.

sebab itu depa berani bagi leverage sampai 500 dan ada yg berani bagi bonus jika deposit 100USD...

Aku tak kata tak boleh buat duit...

caranya ialah kita kena pandai baca gerak mereka..


Pernah menonton wayang cerita 21...

Macam mana mereka mengalahkan Dealer Black Jack...

"Winner winner Chicken Dinner"

Mereka menggunakan akal mengira kebarangkalian sesuatu kad itu akan keluar dan bukan berjudi nasib....

http://www.forexrealm.com/brokers-reviews/

cuba lihat link di atas dan beri komen anda.... :(scam
 
Sponsored Post

sham2976

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 11, 2008
Messages
131
Reaction score
1
Points
15
Cuba korang fikir dan renung sendiri kenpa depa macam IBFX susah payah bagi indi depa percuma....

sebab depa senang nak kira... kalau semua trader ikut apa yg indi depa suruh buat ... sekali ngap aje lah... hahaha
 

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,405
Reaction score
13
Points
25
senang kata, byk yg ada metatrader scam belaka.
 

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,405
Reaction score
13
Points
25
btw, Insta dgn Litefx okay jer ak baca review dorang. Jgn risau sgt.
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
forex bukan untuk semua orang.
kalau takmo sudah la.
jgn buat orang lain sakit hati.
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
review kat situ boleh buat rujukan je, tapi kena la review kat web lain jugak. contoh forexgen, kat situ takde kena rating scam, kat review lain ada rating scam. :D
 

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,405
Reaction score
13
Points
25
anyway, ak tetap akan berforex, coz xda pun kena scam.Alhamdulillah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register