nak tukar pelan celcom

CG Sponsors




hanif2000

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
saya nak tanya, saya pakai line celcom eksekutif 50.
saya bercadang nak bertukar mana-mana pelan Telco, yg hanya charge bil bulanan RM20 sahaja. saya ingin mengekalkan nombor telefon celcom saya.

masalah utama, nama saya BLACKLIST DENGAN MAXIS DAN TELEKOM.

hari tu saya ada call Digi nak switch ke pelan pospaid 20, tp dia orang kata sebab nama saya dah diblacklist, maka ia tidak dapat dilakukan.

saya tiada bil tertunggak dengan celcom.

boleh sesiapa tolong saya.

p/s: nak tukar sebab beban bulanan banyak sangat RM50. sedangkan tiap2 bulan saya cuma guna rm15-rm20 saja. ingat nak bertukar prepaid dan kekalkan numbor lama, tapi mana boleh.

telefon celcom hari tu, dia kata pelan 20 mana ada sekarang. pelik jugak. dalam website celcom ada. ~X(
 
Sponsored Post

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
cmner ko boleh kene black list,ko makan cendol kt warung pak saman,ko xbyr ea.ptut ler
 

Shah1

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,405
Reaction score
0
Points
20
hmm kesian kat ko kan
 

shany

Active Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,750
Reaction score
5
Points
25
cian kat dye ni..dh kene black list plak tue..
sape2 yg arif ttg hl ni tlg lh kat dye..
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
ko kena blacklist naper..
mesti ada sebab kan..
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
msti ade sbb ko kene blacklist....klu da blacklist,x de harapan la ko nk tkr bro....
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
tukar ke plan family celcom..
jadikan no anda subline..

tp kena ada MAIN line la rm 50 sebulan
Sub rm5 sahaja..
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
dg murah skrng nie.... ambik package RM50/month.. 13sen/minit kesemua telco.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register