Nak Tukar Dari Postpaid Ke Prepaid

CG Sponsors




khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Kawan2 semua, aku sekarang guna postpaid celcom. aku rasa mcm nak tukar pakai prepaid je, nak control penggunaan la katakan... :D

Boleh tak korang suggest kat den prepaid mana yg bagus untuk aku pakai.
 
Sponsored Post

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
:-? tak ada member CG nak bg pandangan ker utk tolong den? :D
 

chai

Banned
Joined
Jan 20, 2008
Messages
2,251
Reaction score
0
Points
20
happy plan.
pernah dengar tak?
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
mak aiii...aku rasa kalau nak murah...post aid la berbanding prepaid.

ko sebulan bapeR?
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
mak aiii...aku rasa kalau nak murah...post aid la berbanding prepaid.

ko sebulan bapeR?
Aku sekarang pakai yg pelan RM50 sebulan, tapi biasanya lajak juga pi RM70-90 sebulan gak. Tu yg ingat nak tukar pakai prepaid, load sebulan dlm Rm20-30 cukup le kot. Apa pandangan kawan2?

Ada gak cadang nak tukar pakai Happy...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register