Nak Terminate Akaun TNB...

CG Sponsors




emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Salam buat semua Warga CG.

Pokcik nak tanya sikit ni? Pokcik nih nak terminate ac TNB kuarters kerajaan atas nama pokcik. Register kat Taman Malawati Kl..nak terminate kat JB. Coz takder masa na pi KL. Boleh ker?:-? kalau idak kena amik cuti ler jawabnyer...~X(

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Alamak....takder ker otai2 TNB kat sini.....:(

tolongggg:(:)(:)(:)((

:)cgrock
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Biasanya tak boleh, tapi cuba kau gi ofis TNB Yahya Awal tu, mungkin ada peraturan terkini yang membenarkan keadaan khas.
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
tak bule kot.. itu hari aku nak tukar akaun TNB dari owner lama umah aku, dia suruh register kat TNB daerah tu.. deposit rm170
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
kalau tt boleh dapatkan no tel direct line bos tnb jb dgn bos tnb melawati, mungkin aku boleh cakap direct dgn kedua2nya. Insya'Allah boleh setel. Tapi tt kena tanggung kos panggilan !
 

emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
kalau tt boleh dapatkan no tel direct line bos tnb jb dgn bos tnb melawati, mungkin aku boleh cakap direct dgn kedua2nya. Insya'Allah boleh setel. Tapi tt kena tanggung kos panggilan !
Thanks for your advice bro....good info..:):)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register