BTC USD 48,799.800 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak tau sangat pasal PAYPAL!!!! ....camane nak gune paypal??...

CG Sponsors




Goges

Freshie
Joined
Nov 21, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
ADE TAK SAPA-SAPA KAT SINI TAU CAMNER NAK GUNE PAYPAL...

saya ada akaun, dan nak beli barang online gune paypal...tp taktau camne nak gune...n camne nak bank in ke paypal...ade sape2 boleh ajar tak...rasa2 paypal boleh topup gune bank account cam cimb or maybank ke??...

ok itu aje...:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
same la...bru nak berjinak2 ngn paypal ni...tggu otai2 komen dulu..subscribe dulu...
 

Rieki

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2010
Messages
439
Reaction score
8
Points
15
kalau nak lebih senang apply debit card..

maybank ada.. byk bank lain ada jugak..

then link kan kad ke paypal account..

jadi bila buat bayaran pakai paypal, dia akan tolak balance debit card tu..
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
yeke penah menjadi ke gune debit tu
ye mmg menjadi
aku gune debit kad maybank yg buah cerri tuh,xd mslh
da open akaun paypal,kne linkkan kad kite ke akaun tuh
kalu xd kad leh gune virtual credit card (vcc)
ade yg jual kt sni

 

the_jonet

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2010
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
TT dah verify ke blum akaun paypal tu?
rasa2nya kena verify dulu baru leh guna kan?

ke camne dr_zool?

sy dulu verify guna vcc je.. pastu TT boleh lah beli funds paypal kat forumer2 kat sini..
 

the_jonet

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2010
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
-double post-

p/s: knp ek asyik double post je? first sy post katanya kena tunggu 30 saat.. second post, trus kuar dua.. huhu
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
kalau sebelum ni kita guna CC untuk bayar thru paypal..camna nak swift ke bayaran thru fund yang dibeli kat CG ni..?
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
ADE TAK SAPA-SAPA KAT SINI TAU CAMNER NAK GUNE PAYPAL...

saya ada akaun, dan nak beli barang online gune paypal...tp taktau camne nak gune...n camne nak bank in ke paypal...ade sape2 boleh ajar tak...rasa2 paypal boleh topup gune bank account cam cimb or maybank ke??...

ok itu aje...:-?:-?:-?
Buka akaun RHB dan apply internet banking, nanti leh fund/top up akaun Paypal tu kat situ je.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register