nak tau ape itu domain dan ape itu hosting..

Recommended Brokers


Sponsored Post

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,836
Reaction score
72
Points
75
HPK saya tak tahu la pulak ape bende (noob)

kalau SEO tau la, Search Engine Optimization contoh seperti ini:

http://cilox.net/p=887 (TIDAK SEO)

http://cilox.net/berita-semasa (SEO)

tu lah perbezaa dia, link yang friendly untuk search engine

CMS (content management system) seperti joomla sudah ada SEO nya tersendiri... kalau nak suruh saya developkan gune joomla pon boleh ..

:)
HPK tu High Paying Keyword
ni biasenye budak2 adsense yang guna. HPK ni susah sikit nak SEO nye.
 

saveMe

Active Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
1,456
Reaction score
37
Points
30
huhu...sangat berguna ilmu kat sni...da sape2 leh share lg x??

ini hal 1tahun yg lepas...skg myb da promosi yg lg baik n berbaloi...sape leh rekeman??

sy tau ttg shinjiru da jual bnda2 nie sume...tp xbrani lg nk beli...kot da pndapat yg bernas dri sahabat2 kat cni leh r tlg share yek...

pas2 klu dh beli sume tu kan sy nk wt sub domain bleh ker??
 

saveMe

Active Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
1,456
Reaction score
37
Points
30
selepas 7 tahuntiada jawapan..haha

semalam dah beli domain sendiri

afifirfan.com dgn godaddy bayar utk 5tahun trus RM150++
hosting xde lagi
scryp pun xde gak

sape leh rekeman..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register