Nak tanya tentang BMW E46

CG Sponsors




fogofo

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2013
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
aku bulan lepas igt nk amik bmw .. bila selidik.. mentenen tinggi la pulak... sekali serbis aves 500-700 ratus.. terus kensel
eh tapi kalau mahal2 gitu pun dia punya kereta memang terbaik and tahan lama saya ada nampak kat fb dia modify model 90's and masih elok guna
 
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,724
Reaction score
634
Points
116
eh tapi kalau mahal2 gitu pun dia punya kereta memang terbaik and tahan lama saya ada nampak kat fb dia modify model 90's and masih elok guna
antara bmw vs merc .. merc lg tahan cuma merc ni design org tua... kalu beli bmw tahun 2010... design dia masih praktikal walaupun 29-35 tahun kendian..
kt sg besi aritu ade rm70k bmw 316i 2013 .. 1.6 twin turbo ..smart gile
IMG_20201213_160000.jpg
IMG_20201213_155742.jpg
 

Attachments

a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
7,649
Reaction score
758
Points
121
aku bulan lepas igt nk amik bmw .. bila selidik.. mentenen tinggi la pulak... sekali serbis aves 500-700 ratus.. terus kensel
Nilai BMW terletak pada 'driving pleasure'. Kereta yang paling sedap dipandu. Kalah merc, audi, keta2 jepun dsb. Satu2nya jenama yang pemilik pilih pandu sendiri walaupun mampu gajikan drebar. Cuma jenama ni rajin masuk bengkel. Beli warranty. Dulu BMW isteri aku masuk bengkel kene tukar gearbox padahal baru 2 tahun. Nasib baik masih bawah warranty, kalau tak, hangus rm25,000.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register