BTC USD 49,811.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak tanya psl default pword protected software yg ada dlm usb pendrive

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Salam..

setau aku skrg bg seape yg beli pendrive imation atau kingston , dorang akan dapat password encryption software yg diberi terus dalam usb pendrive tu

So bg sesape yg baru ni ada beli pendrive imation atau kinsgton tu , hrp2 blh share software encryption pword protection pendrive tu kat sini , tq
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Nape x kuar kat cg portal ye active thread ye ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register