Nak tanya pendapat!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

NiKubes

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
salam, nak tanya nih... ape pendapat korang dengan webhosting di Shinjiru.com.my ??? OK x?? ade yg pernah melanggan kat sana?? :-?
 
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
salam, nak tanya nih... ape pendapat korang dengan webhosting di Shinjiru.com.my ??? OK x?? ade yg pernah melanggan kat sana?? :-?
hurmm..xpnah try..sape penah..meh bg respons.:)
 

NiKubes

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
hum.. sape yg pernah try kat sana?? please reply cepat2...
 

kripkorn

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
107
Reaction score
7
Points
15
saya sedang host dengan shinjiru, bagi saya best, service laju. saya setup domain ngan hosting dalam masa 5 jam, die punye admin baik je, selalu pm tanye server cam ne. overal 9/10
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
ku pernah berpengalaman hosting ngan web hoster under shinjiru, shinjiru ni power gak level dia...~!kualiti bagus...~! tapi cube tanye ngan customer service or helpdesk utk nak test feedback, klau respon bagus, bagus la utk masa akan datang kalau ade pa pe masalah, kalau respon tak baik, cube test ngan mana2 customer service lain lak
 

bluehell02

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2007
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
Hi,

You can always PM me for more info.

Saya tengah kerja kat Shinjiru.

Kripkorn.. Thanks for the support.
 

mr_library

Junior Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
shinjiru ni ok ar bagi aku. tak hampeh mcm hosting lain
 

NiKubes

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
ou.. makasih sume sbb bg respon, amat dihargai..

harga ok ker?
yes... harga amat berpatutan.. domain pun lebih murah..

saya sedang host dengan shinjiru, bagi saya best, service laju. saya setup domain ngan hosting dalam masa 5 jam, die punye admin baik je, selalu pm tanye server cam ne. overal 9/10
Boleh tahu bro ambil package hosting mana??

ku pernah berpengalaman hosting ngan web hoster under shinjiru, shinjiru ni power gak level dia...~!kualiti bagus...~! tapi cube tanye ngan customer service or helpdesk utk nak test feedback, klau respon bagus, bagus la utk masa akan datang kalau ade pa pe masalah, kalau respon tak baik, cube test ngan mana2 customer service lain lak
ha'a ni la yg saya tgh buat skrg.. kalau respon cepat maknanya bagusla tu service dia..

Hi,

You can always PM me for more info.

Saya tengah kerja kat Shinjiru.

Kripkorn.. Thanks for the support.
ok tq sir.. xde masalah.. nnti saya PM..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register