Nak tanya pasal device manager.....

CG Sponsors




Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
dah update driver software...ttp tk jadi jgk....~X(~X(



camne ni ek...tulun2....dah tkleh pk ni...sblm ni tk jadi plak camni....~X(~X(

vista...
AMD athlon 64x2 dual core pro
32 bit operating system
 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
kena bagi detail..... about this notebook/pc.. kengkadang ada satu lagi driver utama yang kena install contoh cam via driver ker, intel chipset ker...
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
kena bagi detail..... about this notebook/pc.. kengkadang ada satu lagi driver utama yang kena install contoh cam via driver ker, intel chipset ker...
detail tu spec dia ke? :D
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
yg penting chipset mesti install memula sekali, kedian diikuti ngan driver2 yg lain

p/s: vista memang memeningkan aku, kekeke
 

hnnnhh

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
dah try install original driver using original CD tak? Lepas install jangan update dulu
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
da install da...camtu jgk jadinya...adessss...pening2...
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
dlu aku punya lappy cmni jgk...tp,dah ok...aku tak tau aku wat cne...lupa2...kaedah cuba jaya jer...last2 jadi...

ko try la pe yg patut...huhu...lupaaa daa...uninstalll dlu ker...pastu,kasi cleane registry ngan [email protected] tu...pastu restart...pastu install balik driver chipset....

ko punya lappy jenama per?i mean...spec dia?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
vista mmg byk problem la
 

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
tak juga.. aku pakai vista 2 laptop 2 pc biasa... takde masalah.. cuma kalau berlaku cam tu... kena tengok brand laptop tu apa.. dia mesti match dengan jenamanya.. yang lain tak leh la.. ko trai la download terus online ke website jenama laptop ko tuh.. pastu install... kompom boleh...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register