Nak tanya Hotel/resort murah di port dickson..

CG Sponsors




tanabe07

Active Member
Joined
Mar 7, 2007
Messages
1,322
Reaction score
3
Points
25
Salam semua warga CG..nak tanye sikit Hotel/resort murah di port dickson kat mane ek? klau bole yg dekat dgn pantai..:D klau ade boleh postkan gambar atau link dia tak..tq:):D
 
Sponsored Post

waterchalet

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2009
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
[email protected]

Adios!
 

waterchalet

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2009
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Memang berlambak apartment/condominium kat PD ni. Tapi aku boleh cakap yang ada kualiti baik cuma - Tiara beach, Sri Bulan. Sederhana baik - Glory beach, Corus, Tg Tuan. Sikit baik - Sunshine bay (sekarang Andaman apa entah), Mayang sari. Baik jangan pergi - PD Marina, PD Perdana, Cocobay. Percaya la cakap aku, aku dok PD dah 10 tahun.

Kemang Indah Resort tak pernah aku stay sana tapi kalau ikut review customer kat internet, rata2 tak puas hati.
Kalau dah beli timeshare apa nak buat, guna sajalah. Tapi kalau saja2 nak gi apartment ni, cuba2lah elakkan melainkan kita tak berkesah dengan taste & kualiti ...
 

amer yusof

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2008
Messages
964
Reaction score
21
Points
15
nk murah try kt bayu beach resort...tp melalui agent la...jgn diret kaunter..mahal..agent biasa ada tggu kt luar...leh dpt half price..
 

waterchalet

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2009
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Bayu beach dalam kategori sederhana bagi aku. Cuma pantai dia cantik dan private sikit. Resort ni dah season. Company aku selalu buat function kat sini. Aku paling tak tahan toilet dia kat lobi tu, tak diselenggara dengan baik.
 
Joined
Mar 22, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Nak cari banglow yang cun dekat pd

Hai all members,
saya nak cari banglow yang cun kat PD dekat ngan pantai,
saya buat family vacations tuk 25 orang. ada sesiapa yang tau sila sertakan sikit gambar...ok tq:)
 

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
[email protected]

Adios!
Bro..sy nak organise family day utk 100 org lebih kurang (40 bilik)tlg pm sy package yg menarik dan activiti yg ada semasa disana,,detail as below:_

Telematch
Games etc
karoeka
meeting room sal ada activiti juga kat meeting room

agent/resort lain juga dialu-alukan utk offer package menarik
 

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
[email protected]gmail.com

Adios!
Harga ni valid bila2 masa ka?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register