Ask/Help Nak tanya, brapa harga iklan di TV3 ?

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

Mineral

Freshie
Joined
Nov 12, 2013
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Salam semua, saya nak tanya. ada tak geng2 cg yang tahu, brapa ya kos iklan kat TV3 ?

dia kira mcm mana erk ?

satu lagi.. kalau waktu prime time (8-10 Malam), waktu tu paling mahal skali kan.. ada yang tahu tak erk ?
 
Sponsored Post

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
Salam semua, saya nak tanya. ada tak geng2 cg yang tahu, brapa ya kos iklan kat TV3 ?

dia kira mcm mana erk ?

satu lagi.. kalau waktu prime time (8-10 Malam), waktu tu paling mahal skali kan.. ada yang tahu tak erk ?
Tak salah aku depend on produk. Tanya je direct. Nanti diorang bagi quotation. Few second pun puluh ribu tu.
 

JackLanun

Active Member
Joined
Nov 13, 2012
Messages
1,352
Reaction score
23
Points
25
X penah plak amik taw..tp berminat nk taw ni...
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,417
Reaction score
20,979
Points
1,671
nak murah lepas kul 1mlm smpai pagila

kdg2 mlm ak saje je on tv tu xnak mcm sunyi rumah ni, iklan produk yg pelik2 xpenah dengar pun ada kua haha tu yg low budget punyela
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,417
Reaction score
20,979
Points
1,671
xsilap ak ac nielsen punya rating utk buletin utama 2.5juta penonton
 

naz84

Active+ Member
Joined
May 8, 2009
Messages
3,869
Reaction score
45
Points
45
jg pakai bantai plak amik slot iklan..kna tgk time n target cust..ni bnyk aku tgk amik iklan kui12 malam lebey wat rugi duit je..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
juta kot. Iklan banner kat website2 pun ada yg buat ribu2
 

Mineral

Freshie
Joined
Nov 12, 2013
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
slalunya iklan ni .. dia pakej dlm minggu ke mcm mana erk...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register