nak tanya ada tak kelab alphard??

CG Sponsors




uncleazrich

Super Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
5,329
Reaction score
145
Points
73
saya nak tanya saya dah selak2 section automotif pening kepala banyak sangat..hehehhe :D so saya bukak sendiri thread just saya nak mintak pandangan forumer disini.saya bercadang nak beli MPV dalam masa terdekat ini.anak dah 4.:)agak2nya mpv apa yang sesuai??bajet dalam rm150k kebawah.kereta yg saya pakai skrg ni saya takmo tradein.dalam kepala saya alphard.tapi :-?tak tahulah kalau ada yg lagi ok.saya ni juga kureng sikit pasal ilmu pemotoran.satu lagi ada tak kelab alphard..kalau ada nak mintak link.:D
 
Sponsored Post

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
besar kete ni..juara kecik sikit..mini alphard :eek:
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
boring la alphard
bersepah2 atas jalan
 

ivy_aku

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
7,088
Reaction score
20
Points
65
alphard ade ke dalam 150k ke bawah?.. rasa cam x de je..:)
 

utbahz

Active Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
1,969
Reaction score
7
Points
35
Angkat grand starex la..keta baru dlm 150k..Beso bagak..(ada ke alphard bwh 150k?)..
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
estima leh dapat kot 150k :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register