BTC USD 40,020.0 Gold USD 1,864.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nak tahu macam mana nak dapatkan bentuk badan & berat ideal?

muniza84

Freshie
Joined
Mar 10, 2010
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
MotoPB-1.jpg


lingeries01.jpg


PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL (70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan)
membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.
Info on PB:-
http://munizabadarun.blogspot.com/2010/10/premium-beautiful-sy-panggil-magic.html
http://munizabadarun.blogspot.com/2010/11/v-behaviorurldefaultvmlo.html
http://munizabadarun.blogspot.com/2010/10/kebaikan-memakai-premium-beautiful.html

Testimoni:-
http://munizabadarun.blogspot.com/2010/11/testimonial.html

Set Premium Beautiful adalah seperti berikut :-
1. Coli Panjang / Long Brassiere
2. Seluar Dalam Panjang / Long Girdle
3. Bengkung Panjang / Waist Nipper

Promotion price:
RM1972 (size kecil)
RM2168 (size besar)
Cara tentukan size:-
http://munizabadarun.blogspot.com/2010/10/cara-tentukan-size-premium-beautiful.html

Cara pembayaran pulak:-
1. Cash (Lump sum)
- Bank in/transfer to my account
2. Credit Card
- 0% installment plan for AmBank, Hong Leong, OCBC credit card
*So, kalau awak ada kemudahan kat atas ni, rugi tau kalau tak beli sekarang. Dah la ada promo price pulak tu! Sampai bile pun susah kot nak dapat! Haa ape lagi, cepat2 la booking PB set untuk diri sendiri. Jangan lupa cepat2 tau! Kata promosi tengah on sekarang ni. Nanti kalau dah habis camne? Gigit jari la awak nanti.... Huhu! :p
3. RHB easy installment plan (click here --> http://www.rhb.com.my/easy/easy_pinjaman_ekspres.html)
- cash tu awak bagi pada saya, bulan2 bayar dengan RHB

How to order:-
1. Ukur dada, bawah dada, pinggang & punggung
2. Inform saya setiap size awak. Pastu nanti saya akan tentukan setiap size Long Bra, Waist Nipper, Girdle & awak fall under which category (kecil/besar)
3. Confirmkan payment awak macam mana
4. Bila payment dah clear, saya akan ambil PB set awak. Nanti saya akan hantar PB set awak by hand (klang valley only) / courier PB set awak (luar dari klang valley)

Interested? Kindly drop me an email at [email protected]

TAMPIL SIHAT, CANTIK & ANGGUN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL :)
 

CG Sponsors




Top
Log in Register