nak tahu ar???ada sesiapa tahu...

CG Sponsors




cikgurp

Active Member
Joined
May 16, 2009
Messages
2,153
Reaction score
21
Points
25
hye...

aku pun tak tahu nak letak mana pertanyaan nie....kepada semua org lama dalam bussines apa benda ADS4BUCK nie???......aku nampak dalam petisurat umah aku tadi....ada ke sesiapa boleh terangkan !:-?:-?:-?...sajer nak tahu..
 
Sponsored Post

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
ntah, tapi aku selalu ltak iklan tu. free jer
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
aku pun x sure. tp mcm mlm yg laen gak kot. kena carik downline. tapi ko xyah jual brg. ade beberapa pakej. ko bole dpt website sendrik utk iklankan bisnes ko. pastu kat web ads4bucks tu ko bole letak iklan bisnes ko gak. kalo downline masyuk, ko pun masyuk. dpt points. err lebih kurang cmtu la.tp aku pun x bape sure sbenanya.
 

cikgurp

Active Member
Joined
May 16, 2009
Messages
2,153
Reaction score
21
Points
25
aku pun x sure. tp mcm mlm yg laen gak kot. kena carik downline. tapi ko xyah jual brg. ade beberapa pakej. ko bole dpt website sendrik utk iklankan bisnes ko. pastu kat web ads4bucks tu ko bole letak iklan bisnes ko gak. kalo downline masyuk, ko pun masyuk. dpt points. err lebih kurang cmtu la.tp aku pun x bape sure sbenanya.
tue aku nak tahu...sama macam libucks ke...hehehehe sbb mana aku gi jumpa ads4buck nie...:-?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register