Nak sewa bas

CG Sponsors




nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
salam to all cgrians

MOD: kalau salah section alih yea... x tahu dah mana nak letak


citer nyer gini nak sewa bas kecil(bukan van) boleh muat dalam 20 org kalau sesaper ader information mana nak sewa bas kecil ni bagitau erk

tarikh: 18/12/2010(x confirm lagi)
nak pergi : bangi
dari : sri damansara

NAK TAHU:
rm?
condition bas?


saper2 yang tahu boleh sms sy 0199455161(ady) or ym: [email protected]
 
Sponsored Post

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
susah jgk yer nak cari bas jenis kecil nih:-?
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
bump sikit mana lah tahu ader yag tahu
 

Pulau Tenggol

Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
2,258
Reaction score
11
Points
25
takde tokey bas ke lam cg nie..
aku bump skit tuk tt..:)
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,917
Reaction score
172
Points
83
akak aku keje syarikat bas tp kat muar le kehkehkeh
 

loribas

Freshie
Joined
Jan 19, 2011
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
sewa bas

Kami menyediakan platform untuk pencari dan pembekal pengangkutan lori bas atau van secara online dan PERCUMA.
Pencari berikan segala keperluannya dan pelbagai pembekal akan memberi sebut harga.
Pencari boleh memilih mana2 sebut harga yang bersesuaian.
Akhirnya sewa pengangkutan berjalan.

sertai kami di www.loribas.com
 
Sponsored Post
Top
Log in Register