Nak Register Domain After Deletion

CG Sponsors




itikjuah

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
228
Reaction score
0
Points
15
Salam CGrian, aku harap dapat membantu aku dapatkan balik domain aku. Sebelum ni aku ada register domain, last year lah. then domain tu dah kaput bulan 10 ari tu. selepas 45hari dia pun dah free. tapi bila aku nak register balik dia kluaq cam ni :
Registry Whois
Domain Name: easypips.org

Status: HOLD, PENDING DELETE RESTORABLE

Registrar: Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com (R27-LROR)

Expiration Date: 2009-10-21 10:48:21
Creation Date: 2007-10-21 10:48:21
Last Update Date: 2008-12-01 06:42:02

Name Servers:
dns.parkpage.foundationapi.com
dns2.parkpage.foundationapi.com

-----------------------------------------------------------------
Whois
Registrant Contact Information:
Name: Domain Admin
Organization: PrivacyProtect.org
Address 1: P.O. Box 97
Address 2: Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
City: Moergestel
Zip: 5066 ZH
Country: NL
Phone: +45.36946676
Email:

Administrative Contact Information:
Name: Domain Admin
Organization: PrivacyProtect.org
Address 1: P.O. Box 97
Address 2: Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
City: Moergestel
Zip: 5066 ZH
Country: NL
Phone: +45.36946676
Email:

Technical Contact Information:
Name: Domain Admin
Organization: PrivacyProtect.org
Address 1: P.O. Box 97
Address 2: Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
City: Moergestel
Zip: 5066 ZH
Country: NL
Phone: +45.36946676
Email:

aku ada email kat [email protected] and dia kata cam ni :
Hello,

Someone has initiated contact with you regarding your Privacy Protected domain name easypips.org.

The contact details of the person are -
Name: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Email: [email protected]
Message: The message from the above person is attached to this email.

Regards,

PrivacyProtect.org

dia datang balik kat aku. wal hal nie dah after deletion. harap dapat membantu.
 
Sponsored Post

cyberqash

Fun Poster
Joined
May 3, 2006
Messages
326
Reaction score
3
Points
15
Rasanya ko kena tunggu smp dia release balik laa... refer chart kat bawah:

 

itikjuah

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
228
Reaction score
0
Points
15
kiranya, aku dalam fasa terakhir lah nie, untuk dapatkan balik selepas 45 hari tunggu keras untuk deletion. aku kena tunggu lagi 30 + 5 hari lagi laa
 

beautifulmind

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
3,809
Reaction score
10
Points
25
broker suka sgt expired domain ni..

ko better cepat2 and monitor hari yg boleh dpt balik.

ape status domain and site ni?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register