nak putus tali perut aku tegelak tgk video niih... wo wo wo.....

CG Sponsors




Sponsored Post

semelekete

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2013
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
aku lebih rela tgk video ni daripada shae punyer:eek::eek:
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,035
Reaction score
231
Points
73
oh tidak haha..
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
dulu masa memula di buat bideo aku rasa nk gelak jugak..tp lepas terbaca kisah sebenar mamat ni baru aku faham dan mengerti situasi dia.dia mmg ada skit masalah kesihatan..tpi ni cara dia nak berhibur...dan dia berani...mgkn lebih berani dr kita2 yg dok gelak kan dia..:)
 

nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,853
Reaction score
323
Points
91
dia ni cam oku ja... kalo dia oku aku respect gk ngan usaha dia
 

nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,853
Reaction score
323
Points
91
dulu masa memula di buat bideo aku rasa nk gelak jugak..tp lepas terbaca kisah sebenar mamat ni baru aku faham dan mengerti situasi dia.dia mmg ada skit masalah kesihatan..tpi ni cara dia nak berhibur...dan dia berani...mgkn lebih berani dr kita2 yg dok gelak kan dia..:)
ade ka kisah dia.. ade link tak bro.. tu la aku awal2 tgk nape semacam sgt budak ni.. tapi lepas aku tgk banyak2 video dia, aku dah rasa something wrong pasal dia ni. mungkin dia anak istimewa.. sebab pertuturan dia tak bagus... btw kalo dia istimewa aku harap warga cg sudi support moral dia... biarlah dia rasa sedikt bahagia dari apa yg dia alami..
 

yussys

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
7,056
Reaction score
15
Points
65
sori tak lawak langsung bila tengok video mengaibkan org.
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
ade ka kisah dia.. ade link tak bro.. tu la aku awal2 tgk nape semacam sgt budak ni.. tapi lepas aku tgk banyak2 video dia, aku dah rasa something wrong pasal dia ni. mungkin dia anak istimewa.. sebab pertuturan dia tak bagus... btw kalo dia istimewa aku harap warga cg sudi support moral dia... biarlah dia rasa sedikt bahagia dari apa yg dia alami..
ya..aku ada baca family dia kata dia mmg istimewa skit.dan tu cara dia berhibur
 
Sponsored Post
Top
Log in Register