To Sell (^,^) Nak putih nak cerah? Sabun Alpha Arbutin RM7 je!

CG Sponsors




eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
Alpha Arbutin Soap

Berat: 70g

Sabun Alpha Arbutin Ladbee dari Thailand yang sedang laris dan hangat di pasaran.
Sabun Alpha Arbutin ini dapat membantu menghalang tirosinase enzim yang bertindak balas dengan melanin di dalam kulit.

Ia berfungsi mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi.
Sabun Alpha Arbutin ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat.

* KELEBIHAN SABUN ALPHA ARBUTIN
* Menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
* Menjadikan kulit semakin lembap
* Di formulasikan dari SWITZERLAND
* Mengurangkan bintik-bintik hitam, jeragat, jerawat serta parut-parut
* Kulit semakin pulih dan sihat
* Menjadikan kulit licin dan gebu
* Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari/dengan penggunaan secara konsisten






Hanya RM7/pc untuk kesan pencerahan seperti di atas.

*tidak termasuk postage.

pm/whats app 012 369 3235
 
Sponsored Post

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
masker sabun alpha arbutin;
gosok sabun mcm biasa, biar selama 30 minit dan bilas.

dan...

tadaaaaaa~


 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
hanya RM7 untuk cerah.

cepat wasap 012 369 3235.
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
sabun dibilik mandi..sabuuun!!..:))

rm7 je boleh jadi putih berseri?:eek:

:)paid
 

magnetmati08

Active Member
Joined
Oct 3, 2008
Messages
1,218
Reaction score
4
Points
25
Kalau dh hitam legam mcm aku ni bole ke putih...huhuhu...
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
Alpha Arbutin soap yg TT juai sama ka dgn yg attach dlm reply ni?
[STRIKE]alamak. xde pape la kat attachment.[/STRIKE]

ok dah keluar gambar.

sama. :)
 
Last edited:

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
Yg kat dlm attachment tu packaging laen sbb apa yea?

Yg taw dia brand Lab Dee Thailand.
[STRIKE]alamak. xde pape la kat attachment.[/STRIKE]

ok dah keluar gambar.

sama. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register