BTC USD 57,175.0 Gold USD 1,779.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak mintak tolong pasal YM!!!

Jeb

CG Top Poster Club
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
salam.NI aku nak mintak tolong pada kawan2 nak selesaikan masalah pada ym aku da.


aku de buat im mobile @ ]im on sms setiap kali aku sign out.sepatutya kita akan dapat message masuk dlam hp bila kita gne services ni. aku dah activekan.tapi semenjak dua menjak ni, bila orang anta message masa aku tak on9 internet pun, sms tak masuk dalam tepon aku.~X(~X(~X(~X(~X( aku dah cuba bnyak kali reinstall da tapi tetap takleh trima sms.yg aku pelik, pada user lain, dia tetap kua im on sms.


btw, aku gne YM version 8.maleh nak gne 9 sebb tak best.

ade sape2 boleh bantu aku pasal ni???
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Tak dapek den nak nolong.... tak tau pon....
 

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
ko kene pegi kat YM Messenger .. pastu ko klik log out henpon ko..
 

Jeb

CG Top Poster Club
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ko kene pegi kat YM Messenger .. pastu ko klik log out henpon ko..

mane nak klik tu??


masalahnya takde mende tu.

yg ade sign in into +601++++++
sign out

yg dua ni je ade.:-?:-?:-?
 

ForexGirl

Active+ Member
Messages
3,022
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
ha..
sign in into +601++++++ tu lah -im on sms..
 

Jeb

CG Top Poster Club
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ha..
sign in into +601++++++ tu lah -im on sms..

mmgle..mmg sign in..tapi masalahnya message yg masa aku offline dari ym, tak masuk kat hp aku da...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register