Nak mintak advice pasal handphone

CG Sponsors




tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
tok nak belikan anak tok hp.... (tapi dia ni baru sekolah rendah lagi).. hanphone mana yang sesuai dalam budget 300 yang boleh ada camera, java games, mp3 dan memory card.... saper boleh tolong advice (nak hp baru yang sekendhand tak mainlah...)
 
Sponsored Post

irfan

Active+ Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
tok nak belikan anak tok hp.... (tapi dia ni baru sekolah rendah lagi).. hanphone mana yang sesuai dalam budget 300 yang boleh ada camera, java games, mp3 dan memory card.... saper boleh tolong advice (nak hp baru yang sekendhand tak mainlah...)
saya nak jadi anak angkat tok bole ka? ekelwaelawle:eek:



/meminta borang!!!
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
saya nak jadi anak angkat tok bole ka? ekelwaelawle:eek:



/meminta borang!!!
yang lelaki tak leh.... terbuka untuk orang pompuan sahaja-bujang, single mingle and some said ibu tunggal (pun boleh).. :eek: :eek:

offline sebentau.. malam kang sambung balik... nak g main bowling pulak
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
Nokia 2600 bro..
harga dalam RM250-300...
Ada mp3, games n VGA camera..
kire orait la utk bdak skolah
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
Nokia 2600 bro..
harga dalam RM250-300...
Ada mp3, games n VGA camera..
kire orait la utk bdak skolah
ada memory card sekali tak?... so games dia boleh upgrade lah.. nak kena carik ni... thanks
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
best budak2 zaman la nie.. henpon cekang2 dah murah..
dulu2 nak beli 3310 pon 1k hohoo
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
x ada la memory card la...
just 10MB internal memory je...
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Jgn beli henset ade kaler.. nanti diorang tgk tree gee pee..:D
 

ableze_joepardy

Active Member
Joined
Apr 18, 2006
Messages
1,532
Reaction score
17
Points
25
pergh.. skola rendah dah ade enset tu..

better beli yg ade call button tu je.. yg kene save no mak bapak @ polis and assign kat button die.. keypad xde so xleh call org len mahupon sms..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register