Ask/Help Nak minta tolong semak nama pemilik IC

Recommended Brokers


shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
ehem..ehem..
thanks..
ada beberapa kes team kami sedang uruskan skrg ni..
yg no ic tu dah dpt dah..sekali add semua..
cuma skrg nak semak details pemilik no hp tu jer...
kalau x dpt gak mungkin guna service u
 
Sponsored Post

maxzacharovszki

Freshie
Joined
Mar 25, 2013
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
yg no ic tu dah dpt dah..sekali add semua..
cuma skrg nak semak details pemilik no hp tu jer...
kalau x dpt gak mungkin guna service u
salam bro, boleh PM x cara2 nk dptkan detail dr no IC. sy pun kena scam gak ni
 

syamimuhammad

Freshie
Joined
Jul 19, 2011
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
yg no ic tu dah dpt dah..sekali add semua..
cuma skrg nak semak details pemilik no hp tu jer...
kalau x dpt gak mungkin guna service u
slm. boleh tlg sy utk check details pemilik IC x? sy pun dah jadi mangsa scammer..ada no HP sekali.. harap dpt membantu.. tq
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
61
Points
120
Ada lagi ke services ni?sy ada no ic..just nk tau no fon & alamat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register