NAK MINTA TOLONG...nape laptop aku selalu kluar VITUAL MEMORY???

CG Sponsors




roslinda

Active Member
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,870
Reaction score
10
Points
25
SALAM,

nak tanya mmber CG...nape laptop aku sll kluar virtual memory??? apa kebenda tuuu...cam ner nak settle?

harap mmber dapat mmbantu...
 
Sponsored Post

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
kemungkinan file dlm local c penuh,ataupun dimasuki virus..
 

roslinda

Active Member
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,870
Reaction score
10
Points
25
laaa ye ke???
bukan x cukup memory???
atau x cukupVGA??
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
SALAM,

nak tanya mmber CG...nape laptop aku sll kluar virtual memory??? apa kebenda tuuu...cam ner nak settle?

harap mmber dapat mmbantu...
cube adjust virtual memory kat my computer, click kanan pas tu g kat propertis, advance, performance, click kat settings, pas tu advance, virtual memory click kat change,tukarkan initial size (MB) tu masukkan volume yg besar sikit pastikan tak lebih dari maximum size pas tu klik kat set, tu je selamat mencube :D (kalau salah maap yer heheh)
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
tambah size memory ram tu.. upgrade ke 1gb.
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
RAM booo x cukup..........
 

roslinda

Active Member
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,870
Reaction score
10
Points
25
a betul x cukup RAMbo tu...:)):))

ade x kekadang skrin dia jadi hitam....? ade dua pilihan: tanbah RAn atau bagi free kat saya comp tu... :D:D
klu skrin jadi hitam tuuu, x der leee..tp slow tu ada laaaa...klu nak tamabh RAM...cam ner??? brapa agak RAM tuu....x pandai laa
 

SarjanBluess

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 25, 2008
Messages
1,819
Reaction score
0
Points
25
klu skrin jadi hitam tuuu, x der leee..tp slow tu ada laaaa...klu nak tamabh RAM...cam ner??? brapa agak RAM tuu....x pandai laa
Ni sekarang RAM sedia ada berapa MB
 
Sponsored Post
Top
Log in Register