BTC USD 51,006.2 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak minta tolong namakn bengkel aku..

zainul9

Active Member
Messages
1,375
Joined
Dec 12, 2007
Messages
1,375
Reaction score
26
Points
30
assalamualaikum semua..
sebenarnya bengkel aku sblm ni guna nama reachall asdepro ent, tp sekarang ni bos aku bgtau nk tukar nama untuk tukarkan dr ent. ke sdn bhd..(senang nk dpt geran & bantuan dr k'jaan)..
so aku minta la bantuan korang kot2 ada nama yg sesuai kt bengkel aku ni..:D

antara yg dok tgh difikirkan:
1. Precision Auto Garage (PAG)
2. Asdepro Motor Works (AMW), but nanti susah nak transfer barangan berharga ke new co. ni, sebab masih ada nama lama sikit
3. Kamunting Auto Garage (KAG),
4. Precision Auto Works (PAW), boleh pau harga kaw-kaw(he he).
5. Bengkel Kereta Kamunting (BKK)
6. Woksyop Kereta Kamunting (WKK)
7. Friendly Auto Garage (FAG)
#:-S:-?
 
Sponsored Post

zainul9

Active Member
Messages
1,375
Joined
Dec 12, 2007
Messages
1,375
Reaction score
26
Points
30
bengkel aku ni di kawasan kamunting, perak..
vendor dgn jabatan kerajaan gak..
tu yg nk cari nama yg best2 skt..
 

aHmadDaniEL

Banned
Messages
18,080
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
3. Kamunting Auto Garage (KAG)

:)paid

my vote.
 

ejoybaik

Super Active Member
Messages
5,534
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
aku cadang nama ni.. Gerenti Baik Bos (GBB) hehehehe
 

faried_u17

Active+ Member
Messages
2,633
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
Kamunting Auto Work (KAW)
malam2 ni tu je yang termampu dipikirkan :)
 

ejoybaik

Super Active Member
Messages
5,534
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
blh d cadangkan masa meeting nanti..he he
tQ bro..
kasi baikkkkkkkkkkkkk punya:D

hehee kasi nama pakej pon ok gak nih... :)

(macam aku lak yang nak masok meeting..)
 

zainul9

Active Member
Messages
1,375
Joined
Dec 12, 2007
Messages
1,375
Reaction score
26
Points
30
Kamunting Auto Work (KAW)
malam2 ni tu je yang termampu dipikirkan :)

tQ bro,,ok gak nama tu..
emph.....mana tau kot mlm ni mimpi nama2 yg bertuah lg utk bengkel aku, tolong la bgtau..he he
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register