BTC USD 35,824.8 Gold USD 1,816.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Nak makan, aku dah xmampu. Pad pun berbulan xbeli. Terasa nak jualdiri.

makcikcomei

Active Member
Messages
2,350
Joined
Dec 3, 2010
Messages
2,350
Reaction score
580
Points
81
Orang dulu2 guna kain batik terpakai saja jadi pad. Tak ada masalah pun. Tidak pulak terlapur kes kanser servik yang tinggi atau apa2 masalah yang berkaitan. Kadang2 tak faham juga dengan orang sekarang. Macam masalah tu sengaja dibuat2. Nak tagih simpati ka apa ka, tak tau lah.
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,450
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,450
Reaction score
22,262
Points
1,831
Awards
1
Org asli amerika guna gumpalan rambut yg diikat. Org zaman2 dahulu kala mcm mana agaknya. As long dibasuh bersih amalkan hygiene sepatutnya xde masalah
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
gemgemgemgemgem
Messages
98,923
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jun 3, 2013
Messages
98,923
Reaction score
15,846
Points
2,066
Awards
1
Org asli amerika guna gumpalan rambut yg diikat. Org zaman2 dahulu kala mcm mana agaknya. As long dibasuh bersih amalkan hygiene sepatutnya xde masalah
guna gumpalan rambut yg diikat, tak tiris ke
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
gemgemgemgemgem
Messages
98,923
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jun 3, 2013
Messages
98,923
Reaction score
15,846
Points
2,066
Awards
1
Ada lagi kot campuran lain tak nak bagi tiris

aduhai, kesian sungguh pada sapa yg tak mampu
tak sanggup saya nak fikir kesulitan yg mereka alami menghalang mereka guna proper pad
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,172
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,172
Reaction score
17,809
Points
2,536
Awards
1
aduhai, kesian sungguh pada sapa yg tak mampu
tak sanggup saya nak fikir kesulitan yg mereka alami menghalang mereka guna proper pad

Yang alami sendiri memang boleh faham keadaan mereka yang tak dapat pad yang sesuai
Sian dekat mereka
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
gemgemgemgemgem
Messages
98,923
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jun 3, 2013
Messages
98,923
Reaction score
15,846
Points
2,066
Awards
1
Yang alami sendiri memang boleh faham keadaan mereka yang tak dapat pad yang sesuai
Sian dekat mereka
yg mampu kena bersyukur Allah berikan nikmat yg baik
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
gemgemgemgemgem
Messages
98,923
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jun 3, 2013
Messages
98,923
Reaction score
15,846
Points
2,066
Awards
1
Cik mek jgn pakai kotak na

Klau apa2 habaq kt kamu smua, kami bole bukak thread br pool kumpui duit beli sedozen tiap2 bln.
hehe tn siamanggagapp ni :)

by the way, terima kasih banyak banyak tn siamanggagapp atas nasihat dan ingatan tulus ikhlas ni, saya appreciate sangat sangat, nice (y)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register