BTC USD 32,542.4 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nak let go Speedlight dan Lens for Canon DSLR (SOLD)

boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
...


Akum.. saya nak mencari buyer utk membeli Speedlight Nissin Di622 dan lens 75-300mm for Canon.

Thread yang lama dah tutup sbb body 500d dah sold.. hehehe..


Condition: 9.5/10

Warranty:Speedlight tu ada warranty lagi 9 bulan xsilap aku..tetapi..... kotak + resit + kad warranty kat kampung. Kena mintak kakak aku tolong poskan la pulakkk...

Lens..xde warranty yer..

Reason: Upgrading..

Price:

Pakej 1: Speedlight = [STRIKE]RM400[/STRIKE] RM359.. (still under warranty)

Pakej 2: Lens 75-300mm = [STRIKE]RM600[/STRIKE] RM559.. + hadiah..Lens Hood..

Pakej 3: Kesemua sekali terusss = [STRIKE]RM850[/STRIKE] RM759 jer..


Price can nego skit-skit lahhh...


klik pada gambar utk tumbesaran yang sihat..


SMS/Call: 019-6611248

COD: Ipoh.. tempat lain aku pos je la kali ni.. kalau KL tu..ermmm...aku pikir2kan..








..
 
Last edited:
Sponsored Post

abeInc

Active+ Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
2,657
Reaction score
8
Points
30
pm aku harga baikk punya untk 2 barang tu bro.tq
 

far_east88

Active Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
1,243
Reaction score
18
Points
25
PM sy tuan..bg harga meletop tuk speedlight..thanks
 

boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
..

Dah PM.. ada apa2..PM semula.. janji barang lepas..

/..
 

manmd

Super Active Member
Joined
Jul 24, 2007
Messages
8,595
Reaction score
22
Points
65
lens 75-300mm ni zoom lens erk...
 

rino_o7

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2010
Messages
318
Reaction score
4
Points
15
cuba try pm argec terbaik..
last price tt..
berminat kalo arger terbaik..
heheheheh..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register