nak kumpul gambar politeknik seluruh malaysia

CG Sponsors




kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
assalamualaikum rakan2,

teman ada nak buat paper skit. kalau ada gambar2 bangunan dan persekitaran politeknik2 di seluruh negara, tolong attach kat sini bole tak. tapi make sure tulis nama politeknik tu kat post korang masa attach gambar tu. kalau tak menggagau le teman kebingungan sorang2.

sari dua ni, teman dok cari image kat google, tapi tak dapat mengumpul seperti yang diinginkan le.

tolong teman ye wahai sahabat sekelian.

jasa baik korang hanya Allah SWT aje yg bole membalasnye.

trimas!
 
Sponsored Post

skywalkercrewz

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2008
Messages
3,143
Reaction score
0
Points
20
hehehe ... jap ag ade la bkal dermawan shre pic poli ...
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
assalamualaikum rakan2,

teman ada nak buat paper skit. kalau ada gambar2 bangunan dan persekitaran politeknik2 di seluruh negara, tolong attach kat sini bole tak. tapi make sure tulis nama politeknik tu kat post korang masa attach gambar tu. kalau tak menggagau le teman kebingungan sorang2.

sari dua ni, teman dok cari image kat google, tapi tak dapat mengumpul seperti yang diinginkan le.

tolong teman ye wahai sahabat sekelian.

jasa baik korang hanya Allah SWT aje yg bole membalasnye.

trimas!

Bagi

Up

Member

P
ost

:)cgrock

Sapa-sapa boleh bantu sahabat kita ni :)
 

edu_gen

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2008
Messages
3,903
Reaction score
45
Points
30
ni kene mintak ngn dak2 poli la ni..sure dorang ade koleksi gmbar poli sendri..huhu
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hahha saper dak poli leh attach gambo..
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
wah.... tuan kawe nak buat projek apa ni....? :D
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
wah.... tuan kawe nak buat projek apa ni....? :D
hehee... ada kawan mintak kumpulkan gambar2 poli aje. so, teman dah cakap gambar tu melambak dalam internet. tinggal cari aje.

teman cari2, tak jumpa pulak. skrg sudah malu le.. :D

(tapi kalau jawapan "nak buat projek makmal komputer/ asrama pelajar/ dewan makan (apa apa le) kat politeknik seluruh malaysia, kos 300juta" syok kan. kahkahkah:eek:)


berangan sekejap.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
hehee... ada kawan mintak kumpulkan gambar2 poli aje. so, teman dah cakap gambar tu melambak dalam internet. tinggal cari aje.

teman cari2, tak jumpa pulak. skrg sudah malu le.. :D

(tapi kalau jawapan "nak buat projek makmal komputer/ asrama pelajar/ dewan makan (apa apa le) kat politeknik seluruh malaysia, kos 300juta" syok kan. kahkahkah:eek:)


berangan sekejap.
politeknik Kota Kinabalu dah dapat ke...?
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
Kalau PTSS tu ada lah. Tapi letak kat mana tah.. Nanti aku carik balik. 500GB hdd. ahaks..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register