Nak kembangkan perniagaan

CG Sponsors




FAC

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2010
Messages
481
Reaction score
1
Points
25
Salam kepada otai sekalian.
Aku student baru hbs blaja universiti dlm bidang buznis admin.
Ayah aku xske kalo ak nk makan gaji.
Dia nk aku jadi buznisman cm dia xmakan gaji.
Dia sruh ak pkir, camne nk kembangkan lagi aset dia yg sedia ada.
Dia ade banyak rumah sewa di sekitar KL spt kondo, flat, rumah kedai.

Masalahnye ak blur ar. Camne nk gunakan sume sumber tu, tok bina prniagaan yg lebih kukuh? Hop otai2 di sni dpt mmbantu. :)cgrock
 
Sponsored Post

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
biar betul ko ....dah banyak macam tu pun boleh blur lagi??ish2......
 

FAC

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2010
Messages
481
Reaction score
1
Points
25
cmne nk kasik kembang agy bro?
 

zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
beli rumah lelong pasyu jual or sewa balik...
 

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,406
Reaction score
150
Points
128
kalo ada cam tu kan best... tapi tak de.. hhehhe.. ko promote la rumah2 ko tu...
 

FAC

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2010
Messages
481
Reaction score
1
Points
25
promote tok pe plak bro? tenant sume die da ade. die suruh ak pkir cmne nk kembangkn lagi dengan gunakn aset sedia ada. ak tnye cmne nk kembangkn. die sruh ak pkir sndri. adeih blur ak.
 

piracy_agen

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
959
Reaction score
5
Points
15
rumah kedai tu bukak kedai sendiri ler.. jual 1 kondo pastu beli 2 kondo baru.. dah kembang dah 1 tu .. kalo aku jd ko fac hehe mmg dunia aku yg punye ler
 
Last edited:

FAC

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2010
Messages
481
Reaction score
1
Points
25
ak pon pkir cmtu gak. tapi nk bwat buznis pe? tmpt tu kt kg pandan. nk bkak kdai mkn mmg zero la ak tataw pape.
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
jual kondo bukak mekdi ka, stesen minyak ka...
 

tati

Active Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
1,069
Reaction score
5
Points
25
teruskan perniagaan tu sambil tu cuba pelaburan saham dan pelaburan emas
 
Sponsored Post
Top
Log in Register