Nak jual topup Maxis RM50

CG Sponsors




fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
Aku nak jual topup maxis rm 50 tersalah beli...

sesapa nak pm aku aku.

nak cepat ym aku fardly83

aku transfer pakai share. bayar rm 48 je..

bayar pakai maybank atau ambank je...

cepat sape dapat dulu die pnyer...
 
Last edited:
Sponsored Post

chel_fi82

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,099
Reaction score
32
Points
30
kau sedekah aje la kat adik kau ke..
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
heheeh malasle, adik aku pon ader kredit dhh...
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
aya kurang 10 tuuu...last 47, 3 ringgit tu beli kt kedai pon tk dpt rega ni rasenye heheehe
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
saya d beli 100, tujuan nak beli internet prepaid, sebab yg lama dah subscribe maxis rm68 = 500mb tu. bila dah abis pakai ingat nak cancel dan beli yg 98 sebulan = 3gb tu la, skali takleh. tepon maxis die kata kena tunggu yg 500mb tu tamat tempoh sebulan baru leh subscribe baru, macam [email protected] je Maxis sakit ht aku. so nk jual 50 jer balik...

rasa macam nak tukar lain provider le..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register