Nak jual ke swap ek spotrim ni?

CG Sponsors




nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
salam,
aku nk mintak pendapat
aku skang pakai spotrim 16",tp nk tukar ke 15"
agak2,aku patut jual then angkat spotrim 15" yg baru or aku just swap je ngan yg 15"
kalo nk swap mmg ramai buyer dh,tp berbaloi ke ek?

ni spotrim aku
 
Sponsored Post

insanmarhaen

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2009
Messages
815
Reaction score
70
Points
20
lawa tu kenapa nak jual?
16 dah cun la tuuuu
aku pun nak cr 16 jugak
sekarang pkai 15
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
lawa tu kenapa nak jual?
16 dah cun la tuuuu
aku pun nak cr 16 jugak
sekarang pkai 15
aku pakai keta satria 1.3 standard...thn 99 lg
berat la rasa,sian enjin aku :((
 

gentleman5555

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2010
Messages
343
Reaction score
7
Points
15
yg mana untung la.tgk la offer mcmamana...(ni tanya pendapat ker o nak promote jual?)
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
yg mana untung la.tgk la offer mcmamana...(ni tanya pendapat ker o nak promote jual?)
dua2 pun boleyyyy :D
ada je org nk swap,tp swap trus la xde tbh duet...tp kebanyakan yg nk swap tu spotrim die xlawo la plak,rasa cam rugi plak 16 bg kat 15 camtu je xde tbh duet...aku xde la nk lawo sgt,just sedap mata memandang dhla
kalo jual trus plak susah sket nk cari buyer,then kalo jual agak2 lepas x duet tu tok aku angkat yg baru 15"?agak2 brp aku patutu tolak?byk plak soklan:eek:
 

Q-pid

Active Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
2,043
Reaction score
21
Points
25
aku pakai keta satria 1.3 standard...thn 99 lg
berat la rasa,sian enjin aku :((
bro, kite same, pakai 16", kete satria...tp taun 97 aku nye..:D

awal2 dulu mmg byk rosak, last2, aku kn modified enjin skit tuk pakai 16 ni...tp stil rase la brat nue...:(

kalau stnderd, aku cadang kan kau pakai 15 je la...ari tu aku ade satu 15, tp bro lambat la...kalau x aku bg je...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register