BTC USD 53,291.8 Gold USD 1,682.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell nak jual kasut lari adidas

CG Sponsors




dagoo

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2010
Messages
3,703
Reaction score
175
Points
43






ok guys, ni aku tolong jualkan barang member aku

kasut lari adidas utk dijual
BARU, Beli kat Al-Ikhsan, harge beli 179.90
harge nk jual kat forum RM160.00
SIZE: US 11.5, UK 11
Condition: BARU, CHUN CEMERLANG Beli kat al ikhsan, Penang 20 NOV 2010
Lokasi: pantai dalam, bangsar, kl
prefferab le COD, kalo nk bank in pon bole..

Sebab nk jual
Nak jadi citernye camni,
aku ngn hsmate aku participa te penang bridge marathon weekend baru ni. msk half marathon. kiterang pg trip asing2,
die tertuko beg kasut ngn aku, jadi die beli kasut ni buat syarat janji dpt lari half marathon, 21 km..
jadi, makne kate, kasut ni cume dah gune berlari utk 21km dan beberape ratus meter berjalan lebih kurang

kasut ni best for training ( utk sesape yg minat long distance running , support ngam)
nak buat jalan2 pon bole...

contact person
SOMPEK/OPEK 012671446 3 ( empunye kasut) atau
dagoo 017232887 9

sekian
 
Sponsored Post

Jaynazrin

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
1,470
Reaction score
2
Points
25
walaupun dah guna sekejap pun ia dah jadi secondhand bang... aku akan consider kala rege dlm RM100. Let me know your best price.

p/s : resit masih ada lagi?
 

latape

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
515
Reaction score
7
Points
25
woooo cantek tu kasut....gud luck dagooo :)
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,667
Reaction score
64
Points
120
walaupun dah guna sekejap pun ia dah jadi secondhand bang... aku akan consider kala rege dlm RM100. Let me know your best price.

p/s : resit masih ada lagi?
betul betul betul....dh ada bau kaki kat ctu..:D
harga rm100 mmg laku ni
 

sonOFjawa

Active Member
Joined
Mar 2, 2008
Messages
2,355
Reaction score
24
Points
25
ko pki je sbln dua dlu der, agk2 ko rasa cam bole je tolak seratus, baru lego...

arge ko ltk ni cam mhl je, tmbh skit dpt baru seketol......
 

apeng8264

Active+ Member
Joined
Mar 2, 2009
Messages
2,890
Reaction score
0
Points
20
ko pki je sbln dua dlu der, agk2 ko rasa cam bole je tolak seratus, baru lego...

arge ko ltk ni cam mhl je, tmbh skit dpt baru seketol......
betul3.. aku sokong.. :D kalau seratus aku nak.. :D
 

dagoo

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2010
Messages
3,703
Reaction score
175
Points
43
ok last harge mmber aku ckp 140.00
kot rase nk tambah 39.90 utk dpt betul2 baru kat al-ikhsan sndri pon bole..
pilihan masing2.
resit ade je lg, aku cube snap gambo, tp tak clear. takde camera canggih,:p:p
ink resit pon tak brape nk clear at 1st place
kot ade sesape berminat bole cntact owner terus, aku cume tlg die je.



:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register