To Sell [nak jual] JAM LED RM50 jerr...

CG Sponsors




jom shopping

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2010
Messages
791
Reaction score
15
Points
15
SALAM TAWARAN KHAS JAM LED MENARIK..
DIBUKA UNTUK ORDER DARI 29/11/2010 - 4/12/2010(SABTU)
PENGHANTARAN AKAN DIBUAT PADA HARI ISNIN (7/12/2010)
BAYARAN PERLU DIBUAT SEBELUM 4/12/2010 (SABTU) JAM 12.00 TGH HARI


HARGA : RM50 (POSTING RM5)



100% Brand New

Color: Black

Case Size: 5.6 * 3.2 * 1.0cm

Case Material: Alloy plating

Band Material: PU leather

Band Length: 25.50cm

Band Width: 20mm

Winding: Quartz

Push Button deployment clasp

Movement: Japanese Quartz

Watch Face Material: Hardened glass

Three ATM Waterproof

72 LED, super bright

Brightness of lamp is adjustable.

Light on automatically every 15min

LED Light Color: Blue

Low power consumption

Date, time digital display

Two Press button, for displaying and setting time and date

Battery: 2 * CR2032 button cells (included)

UNTUK ORDER SMS KE 012-3636312

:)cgrock
 
Sponsored Post

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,420
Reaction score
78
Points
30
pelik nya jam ni... mcm sesuai utk kanak2 je...
 

Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
TT ooo TT...klu ade gmbr org tgn pkai jam tu lg ok kot...leh nmpk secara visual ny...lg puas ht...sbenany xfhm gk cmne nk mmbacanya...:-?
 

benoxidaze

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2010
Messages
186
Reaction score
0
Points
10
jam kat atas 2 mnunjukkan pukul 6.54am/pm. Snang je cara baceny tpi xpndai nk trang kan. He3.
aku rasa cam ni... indicator jam sebelah kiri menunjukkan jam (so dlm tu LED tunjuk 6 then pukul 6 lah kan) then sebelah kiri minit (indicator tu tunjuk 5 - 60 (kiraan 1 indicator tu bersamaan 1 minit - cukup sebaris maknanya 5 minit) then dalam tu indicator tunjuk baris 55 tapi tak cukup 1 so 54 minit lah kan. Jadi pukul 6.54, persoalannya cam mana nak tau AM / PM ? wakakaka... gile susah cam ni...
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
aku rasa cam ni... indicator jam sebelah kiri menunjukkan jam (so dlm tu LED tunjuk 6 then pukul 6 lah kan) then sebelah kiri minit (indicator tu tunjuk 5 - 60 (kiraan 1 indicator tu bersamaan 1 minit - cukup sebaris maknanya 5 minit) then dalam tu indicator tunjuk baris 55 tapi tak cukup 1 so 54 minit lah kan. Jadi pukul 6.54, persoalannya cam mana nak tau AM / PM ? wakakaka... gile susah cam ni...
apa nak susahnya
kalo kat luar rumah cerah...AM la
kalo gelap PM ... :eek::">
 

jom shopping

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2010
Messages
791
Reaction score
15
Points
15
halo..semua...bila dh ada kt tangan mesti tau pnya...sy pn cmtu gak awl2 dulu..hehe...nnti sy update pic...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register