To Sell Nak jual huddle XS 4 bulan je guna

CG Sponsors




Sponsored Post

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,349
Reaction score
161
Points
33
tumpang tanya, sapa2 kwn2 kt sini yg ada simpan firmware utk yes huddle (bukan xs) mntk email pd teman [email protected]. tk kisah firmware version yg mana pn asalkan yg original. huddle teman beli 2nd hand buat gila la pulak, dia dok blinking led merah pelan (mcm no signal) ja dr siang td, lgsg tknk update auto. bila teman check firmware dlm configuration page huddle tuh, firmware yg dok ada kt sana tarikh bulan december thn 2010. masalahnya, skrg nih yes dh tk letak firmware download utk huddle dlm website sebab depa nk running FOTA je (firmware on the air). maybe sebab tknk org pakai firmware lama yg ada bugs bole bypass guna vpn kot. teman hrp ada lah kwn2 yg membantu, klau tk rugi lah teman beli huddle 2nd hand nih.
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
tumpang tanya, sapa2 kwn2 kt sini yg ada simpan firmware utk yes huddle (bukan xs) mntk email pd teman [email protected]. tk kisah firmware version yg mana pn asalkan yg original. huddle teman beli 2nd hand buat gila la pulak, dia dok blinking led merah pelan (mcm no signal) ja dr siang td, lgsg tknk update auto. bila teman check firmware dlm configuration page huddle tuh, firmware yg dok ada kt sana tarikh bulan december thn 2010. masalahnya, skrg nih yes dh tk letak firmware download utk huddle dlm website sebab depa nk running FOTA je (firmware on the air). maybe sebab tknk org pakai firmware lama yg ada bugs bole bypass guna vpn kot. teman hrp ada lah kwn2 yg membantu, klau tk rugi lah teman beli huddle 2nd hand nih.
Maybe den leh bantu.... Nnt den blik tanah air den email kan firmware tuh...
 

KasimXp

Super Active Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
5,992
Reaction score
26
Points
70
tumpang tanya, sapa2 kwn2 kt sini yg ada simpan firmware utk yes huddle (bukan xs) mntk email pd teman [email protected]. tk kisah firmware version yg mana pn asalkan yg original. huddle teman beli 2nd hand buat gila la pulak, dia dok blinking led merah pelan (mcm no signal) ja dr siang td, lgsg tknk update auto. bila teman check firmware dlm configuration page huddle tuh, firmware yg dok ada kt sana tarikh bulan december thn 2010. masalahnya, skrg nih yes dh tk letak firmware download utk huddle dlm website sebab depa nk running FOTA je (firmware on the air). maybe sebab tknk org pakai firmware lama yg ada bugs bole bypass guna vpn kot. teman hrp ada lah kwn2 yg membantu, klau tk rugi lah teman beli huddle 2nd hand nih.
TOK BULU...:)):)):)):))!!! ni firmwarenya http://updates.yes.my/downloads/mr01-beta/IMW-C601W_V1994_W121_R2943KRW.bin

edit:-


Sorry firmware kat website tu dah xde... ada satu lagi, lupa nak britau...

sebenarnya bila dah upgrade ke firmware baru, tak boleh revert balik ke firmware lama.
Cuba buat factory reset.. x boleh juga kena hantar ke YES
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register