BTC USD 24,634.7 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nak jadi Pamela Anderson Malaysia? Boleh jer... ada pics & video lagi..

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Ini ada satu jenis lagi breast pump...

Ves- Breast- Pump

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Dapatkan payudara yang lebih besar, pejal dan menawan dalam 4 minggu! Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan membesarkan payudara yang kurang besar dengan keputusan yang cepat. Bagus, cepat dan berkesan untuk wanita yang ingin membesarkan payudara mereka. Atau untuk anda yang ingin payudara anda kelihatan pejal. Mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

ves-breast-pump-payudara-tetek.jpg


SESUAI DIGUNAKAN UNTUK:

* Rawatan payudara yang leper.
* Rawatan payudara yang jatuh.
* Puting payudara yang tak menonjol.
* Wanita yang lambat terangsang.
* Memejal dan menegangkan kulit payudara ANDA.

Adalah didapati cara paling baik menggunakan pump payudara ialah dengan menyapukan sedikit krim payudara pada payudara anda dan massage payudara untuk beberapa minit sebelum menggunakan pump payudara. Tissue payudara akan lebih lembut dan kesan akan lebih cepat. Payudara akan membesar sehingga memenuhi chamber dengan selesa.

teknik-urutan-breast.jpg


Produk ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja. Design breast pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa. Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan. Dijual di United Kingdom. Ada GMP dan CE certificate. Anda dapat produk yang ada kelas. Jaminan 1 tahun cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru. Harga jauh lebih murah sebab kami dah kurangkan kos dengan menjual produk ini secara online.

Mungkin sekarang persoalan yang bermain di fikiran anda ialah adakah produk ini sesuai untuk anda. Anda telah baca testimoni dari pengguna breast pump dan anda juga telah tahu yang breast pump ini juga digunakan oleh ramai orang di luar negeri. Ia telah sesuai dan telah menambahkan saiz payudara mereka. Samada produk ini akan sesuai untuk anda, anda mesti mencubanya dahulu. Terpulang kepada anda. Selagi anda cuma membaca dan tidak berbuat apa-apa, maka tiada apa-apa yang akan berlaku.

Payudara memang boleh dibesarkan dengan urutan dan senaman yang sesuai (breast pump). Tapi hasilnya tentu tidak anda perolehi dalam sehari dua. Ianya perlu pada masa. Penyuntikan silikon dan hormon adalah cara cepat yang akan membawa mudarat di kemudian hari. Gunakan cara ini. Seperti kata pepatah melayu, biar lambat asal selamat.

Cuba bayangkan untuk seketika suami anda memuji anda atau ramai lelaki ulang pandang pada anda bila bertembung. Bukan kah ini yang anda inginkan. Apakah nilai kasih sayang suami dengan duit beribu-ribu yang anda ada. Jangan bila suami dah tak tertarik pada anda baru anda mula sedar dan pada masa itu semua duit dan harta sudah tidak begitu bernilai lagi.

Pelaburan emas memang untuk masa hadapan tapi pelaburan untuk breast pump ini juga ialah untuk masa hadapan. Untuk kasih sayang suami pada ANDA tentu anda sanggup berbuat apa saja. Anda tidak perlu percaya cakap saya, ikut naluri anda sendiri dan jangan beli alat senaman ini kalau anda rasa anda tidak peduli tentang penampilan anda di mata suami anda.

Apa-apa pun jangan lakukan sesuatu kerana orang lain. Berbuatlah sesuatu untuk diri anda sendiri. INGAT apa yang kita lakukan hari ini adalah persediaan untuk hari esok.

Tempahlah sekarang anda sementara masih ada pada harga yang cukup rendah.

7 sebab kenapa Ves Breast Pump adalah yang terbaik di pasaran.

1. Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)
2. Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat suction (tarikan) yang kuat.
3. Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
4. Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
5. Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan getah yg boleh rosak (quality export di pasaran U.K.).
6. Cup dijamin tidak retak, (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).
7. Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D. Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk beli cup tambahan lagi.

Small Cup untuk saiz a-b
Medium Cup untuk saiz b-c
Large Cup untuk saiz c-d

Selalu nya untuk kebanyakan wanita saiz b-c sudah cukup."Terima Kasih atas service yang cepat. Semalam saya pesan hari ini dah terima barang"

Cik Seri,Melaka

Kuala Lumpur"Saya amat berpuas hati dengan jaminan yang diberikan. Buat pengetahuan, setelah menggunakan breast pump ini selama 2 bulan, saya sudah pun bertukar saiz bra saya. Husband saya pun perasan dengan perubahan saiz payudara saya. Terima kasih."

Pn Nor,Sabah



"Payudara saya sekarang bertambah besar dan pejal. Terima Kasih banyak-banyak."

Puan Nora, Kuala Lumpur

"Saya telah menggunakan breast pump selama 2 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini.... Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."

Puan Ana, Johor

sexual-breast-pump-wanita-seksi-montok.jpg


Persoalan
"Apa alasan yang dapat anda berikan jika suami anda meninggalkan anda kerana anda tidak mengambil berat dengan penampilan diri anda, sedangkan anda tahu suami anda suka pada wanita yang mempunyai payudara yang besar."
Untuk renungan sahaja.

bigboobskissingss4.jpg


KLIK UNTUK BREAST PUMP KEDUA
 
Last edited:
Sponsored Post

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Ini ada satu jenis lagi breast pump...

Ves- Breast- Pump

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Dapatkan payudara yang lebih besar, pejal dan menawan dalam 4 minggu! Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan membesarkan payudara yang kurang besar dengan keputusan yang cepat. Bagus, cepat dan berkesan untuk wanita yang ingin membesarkan payudara mereka. Atau untuk anda yang ingin payudara anda kelihatan pejal. Mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

ves-breast-pump-payudara-tetek.jpg


SESUAI DIGUNAKAN UNTUK:

* Rawatan payudara yang leper.
* Rawatan payudara yang jatuh.
* Puting payudara yang tak menonjol.
* Wanita yang lambat terangsang.
* Memejal dan menegangkan kulit payudara ANDA.

Adalah didapati cara paling baik menggunakan pump payudara ialah dengan menyapukan sedikit krim payudara pada payudara anda dan massage payudara untuk beberapa minit sebelum menggunakan pump payudara. Tissue payudara akan lebih lembut dan kesan akan lebih cepat. Payudara akan membesar sehingga memenuhi chamber dengan selesa.

teknik-urutan-breast.jpg


Produk ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja. Design breast pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa. Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan. Dijual di United Kingdom. Ada GMP dan CE certificate. Anda dapat produk yang ada kelas. Jaminan 1 tahun cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru. Harga jauh lebih murah sebab kami dah kurangkan kos dengan menjual produk ini secara online.

Mungkin sekarang persoalan yang bermain di fikiran anda ialah adakah produk ini sesuai untuk anda. Anda telah baca testimoni dari pengguna breast pump dan anda juga telah tahu yang breast pump ini juga digunakan oleh ramai orang di luar negeri. Ia telah sesuai dan telah menambahkan saiz payudara mereka. Samada produk ini akan sesuai untuk anda, anda mesti mencubanya dahulu. Terpulang kepada anda. Selagi anda cuma membaca dan tidak berbuat apa-apa, maka tiada apa-apa yang akan berlaku.

Payudara memang boleh dibesarkan dengan urutan dan senaman yang sesuai (breast pump). Tapi hasilnya tentu tidak anda perolehi dalam sehari dua. Ianya perlu pada masa. Penyuntikan silikon dan hormon adalah cara cepat yang akan membawa mudarat di kemudian hari. Gunakan cara ini. Seperti kata pepatah melayu, biar lambat asal selamat.

Cuba bayangkan untuk seketika suami anda memuji anda atau ramai lelaki ulang pandang pada anda bila bertembung. Bukan kah ini yang anda inginkan. Apakah nilai kasih sayang suami dengan duit beribu-ribu yang anda ada. Jangan bila suami dah tak tertarik pada anda baru anda mula sedar dan pada masa itu semua duit dan harta sudah tidak begitu bernilai lagi.

Pelaburan emas memang untuk masa hadapan tapi pelaburan untuk breast pump ini juga ialah untuk masa hadapan. Untuk kasih sayang suami pada ANDA tentu anda sanggup berbuat apa saja. Anda tidak perlu percaya cakap saya, ikut naluri anda sendiri dan jangan beli alat senaman ini kalau anda rasa anda tidak peduli tentang penampilan anda di mata suami anda.

Apa-apa pun jangan lakukan sesuatu kerana orang lain. Berbuatlah sesuatu untuk diri anda sendiri. INGAT apa yang kita lakukan hari ini adalah persediaan untuk hari esok.

Tempahlah sekarang anda sementara masih ada pada harga yang cukup rendah.

7 sebab kenapa Ves Breast Pump adalah yang terbaik di pasaran.

1. Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)
2. Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat suction (tarikan) yang kuat.
3. Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
4. Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
5. Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan getah yg boleh rosak (quality export di pasaran U.K.).
6. Cup dijamin tidak retak, (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).
7. Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D. Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk beli cup tambahan lagi.

Small Cup untuk saiz a-b
Medium Cup untuk saiz b-c
Large Cup untuk saiz c-d

Selalu nya untuk kebanyakan wanita saiz b-c sudah cukup."Terima Kasih atas service yang cepat. Semalam saya pesan hari ini dah terima barang"

Cik Seri,Melaka

Kuala Lumpur"Saya amat berpuas hati dengan jaminan yang diberikan. Buat pengetahuan, setelah menggunakan breast pump ini selama 2 bulan, saya sudah pun bertukar saiz bra saya. Husband saya pun perasan dengan perubahan saiz payudara saya. Terima kasih."

Pn Nor,Sabah



"Payudara saya sekarang bertambah besar dan pejal. Terima Kasih banyak-banyak."

Puan Nora, Kuala Lumpur

"Saya telah menggunakan breast pump selama 2 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini.... Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."

Puan Ana, Johor

sexual-breast-pump-wanita-seksi-montok.jpg


Persoalan
"Apa alasan yang dapat anda berikan jika suami anda meninggalkan anda kerana anda tidak mengambil berat dengan penampilan diri anda, sedangkan anda tahu suami anda suka pada wanita yang mempunyai payudara yang besar."
Untuk renungan sahaja.

bigboobskissingss4.jpg


KLIK UNTUK BREAST PUMP KEDUA
 

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Tak perlulah sampai sebegini..

denise_milani.jpg


17952018.jpg


17952052.jpg


17951956.jpg
 
Last edited:

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Breast- Enhancement- Pump

Anda tidak perlu berbelanja besar dengan pembedahan.
Menggunakan pelapik silikon seperi menipu diri sendiri.
Tidak perlu suntikan hormon yang menyakitkan.
Tidak perlu menghabiskan beribu ringgit mengurut di salun kecantikan.
Semua kaedah diatas adalah tidak ekonomik serta mempunyai risiko berpenyakit dikemudian hari.
Boleh menggunakan selalu ,Bila-bila masa, Murah, Senang dibawa, Tahan lama.
Boleh mendapatkan hasil cuma 3 bulan sahaja.
 

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Ini ada satu jenis lagi breast pump...

Ves- Breast- Pump

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Dapatkan payudara yang lebih besar, pejal dan menawan dalam 4 minggu! Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan membesarkan payudara yang kurang besar dengan keputusan yang cepat. Bagus, cepat dan berkesan untuk wanita yang ingin membesarkan payudara mereka. Atau untuk anda yang ingin payudara anda kelihatan pejal. Mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

ves-breast-pump-payudara-tetek.jpg


SESUAI DIGUNAKAN UNTUK:

* Rawatan payudara yang leper.
* Rawatan payudara yang jatuh.
* Puting payudara yang tak menonjol.
* Wanita yang lambat terangsang.
* Memejal dan menegangkan kulit payudara ANDA.

Adalah didapati cara paling baik menggunakan pump payudara ialah dengan menyapukan sedikit krim payudara pada payudara anda dan massage payudara untuk beberapa minit sebelum menggunakan pump payudara. Tissue payudara akan lebih lembut dan kesan akan lebih cepat. Payudara akan membesar sehingga memenuhi chamber dengan selesa.

teknik-urutan-breast.jpg


Produk ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja. Design breast pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa. Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan. Dijual di United Kingdom. Ada GMP dan CE certificate. Anda dapat produk yang ada kelas. Jaminan 1 tahun cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru. Harga jauh lebih murah sebab kami dah kurangkan kos dengan menjual produk ini secara online.

Mungkin sekarang persoalan yang bermain di fikiran anda ialah adakah produk ini sesuai untuk anda. Anda telah baca testimoni dari pengguna breast pump dan anda juga telah tahu yang breast pump ini juga digunakan oleh ramai orang di luar negeri. Ia telah sesuai dan telah menambahkan saiz payudara mereka. Samada produk ini akan sesuai untuk anda, anda mesti mencubanya dahulu. Terpulang kepada anda. Selagi anda cuma membaca dan tidak berbuat apa-apa, maka tiada apa-apa yang akan berlaku.

Payudara memang boleh dibesarkan dengan urutan dan senaman yang sesuai (breast pump). Tapi hasilnya tentu tidak anda perolehi dalam sehari dua. Ianya perlu pada masa. Penyuntikan silikon dan hormon adalah cara cepat yang akan membawa mudarat di kemudian hari. Gunakan cara ini. Seperti kata pepatah melayu, biar lambat asal selamat.

Cuba bayangkan untuk seketika suami anda memuji anda atau ramai lelaki ulang pandang pada anda bila bertembung. Bukan kah ini yang anda inginkan. Apakah nilai kasih sayang suami dengan duit beribu-ribu yang anda ada. Jangan bila suami dah tak tertarik pada anda baru anda mula sedar dan pada masa itu semua duit dan harta sudah tidak begitu bernilai lagi.

Pelaburan emas memang untuk masa hadapan tapi pelaburan untuk breast pump ini juga ialah untuk masa hadapan. Untuk kasih sayang suami pada ANDA tentu anda sanggup berbuat apa saja. Anda tidak perlu percaya cakap saya, ikut naluri anda sendiri dan jangan beli alat senaman ini kalau anda rasa anda tidak peduli tentang penampilan anda di mata suami anda.

Apa-apa pun jangan lakukan sesuatu kerana orang lain. Berbuatlah sesuatu untuk diri anda sendiri. INGAT apa yang kita lakukan hari ini adalah persediaan untuk hari esok.

Tempahlah sekarang anda sementara masih ada pada harga yang cukup rendah.

7 sebab kenapa Ves Breast Pump adalah yang terbaik di pasaran.

1. Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)
2. Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat suction (tarikan) yang kuat.
3. Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
4. Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
5. Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan getah yg boleh rosak (quality export di pasaran U.K.).
6. Cup dijamin tidak retak, (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).
7. Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D. Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk beli cup tambahan lagi.

Small Cup untuk saiz a-b
Medium Cup untuk saiz b-c
Large Cup untuk saiz c-d

Selalu nya untuk kebanyakan wanita saiz b-c sudah cukup."Terima Kasih atas service yang cepat. Semalam saya pesan hari ini dah terima barang"

Cik Seri,Melaka

Kuala Lumpur"Saya amat berpuas hati dengan jaminan yang diberikan. Buat pengetahuan, setelah menggunakan breast pump ini selama 2 bulan, saya sudah pun bertukar saiz bra saya. Husband saya pun perasan dengan perubahan saiz payudara saya. Terima kasih."

Pn Nor,Sabah



"Payudara saya sekarang bertambah besar dan pejal. Terima Kasih banyak-banyak."

Puan Nora, Kuala Lumpur

"Saya telah menggunakan breast pump selama 2 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini.... Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."

Puan Ana, Johor

sexual-breast-pump-wanita-seksi-montok.jpg


Persoalan
"Apa alasan yang dapat anda berikan jika suami anda meninggalkan anda kerana anda tidak mengambil berat dengan penampilan diri anda, sedangkan anda tahu suami anda suka pada wanita yang mempunyai payudara yang besar."
Untuk renungan sahaja.

bigboobskissingss4.jpg


KLIK UNTUK BREAST PUMP KEDUA
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
beso camni ..best ker...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register