BTC USD 36,410.7 Gold USD 1,843.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell "Nak Hilangkan Kurap,Panau Tegar,Kudis Buta, Atau Sewaktu Dgn Nyer...."

meddy7

Junior Member
Messages
65
Joined
Apr 16, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
AMOOREA


01.jpg



Terima kasih kerana sudi melawati laman web kami, dan saya akan menerangkan secara ringkas mengenai Amoorea. Jika ada masalah, anda boleh hubungi saya bila-bila masa.
Picture02.jpg


02.jpg


AMOOREA PRODUK YANG ANDA CARI SELAMA INI DAN BAKAL MENYELESAI MASALAH ANDA

c19653.jpg

c20519.jpg

c49423.jpg

c51295.jpg


AMOOREA Beauty Bar adalah sabun tulin dan 100% semulajadi , selamat dan efektif , 100% di import dari Europe yang
berfungsi sebagai " cleansing", "toner" dan "moisturiser" untuk menjadikan kulit lebih lembut dan muda. Kaya dengan
kombinasi Microalgae ( Hm-a), " Heilmoor Clay", Tumbuhan Licorice dan Ekstraks Tea Tree Leaf..
Kekal Semulajadi , Kekal Gembira, Tanpa Ubatan, Tanpa Suntikan, Memang
100% Semula Jadi Selamat & Berkesan


Picture10.jpg


PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA.. Dengan kualiti produk yang hebat, ahli juga berpeluang menjana income hingga
RM1600 SEHARI dan potensi income hingga RM48000 SEBULAN.

Yang pasti ganjaran hebat menanti anda dengan repeat sales dan anda berpeluang menjana income 5 angka sebulan.


BUAT KEPUTUSAN SEKARANG DAN AMBIL TINDAKAN !!!

BERSAMA TEAM AMOOREA4U.NET!!

Anda akan diberikan laman web

Disediakan Flyer dan CD Informasi

Online Coaching & Monitoring

MATLAMAT Pendapatan 5 ANGKA

Sistem Latihan dan Pendidikan Keusahawanan



datindncar.jpg


[URL="[IMG]http://i710.photobucket.com/albums/ww105/meddy7/BMW.gif[/IMG]"] [/URL]

[URL="[IMG]http://i710.photobucket.com/albums/ww105/meddy7/HOME4.jpg[/IMG]"] [/URL]


DAFTAR PERCUMA...


'Berminat menjadi agen sila daftar di sini..'






DOA SAYYIDUL ISTIGHFAR -(DOA TAUBAT NASUHA )



اَللَّهُمَّأَنْتَ رَبِّيْ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ أَنْتَ، خَلَقْتَنِيْ وَأَنَاعَبْدُكَ، وَأَنَا عَلَى عَهْدِكَ وَوَعْدِكَ مَا اسْتَطَعْتُ، أَعُوْذُبِكَ مِنْ شَرِّ مَا صَنَعْتُ، أَبُوْءُ لَكَ بِنِعْمَتِكَ عَلَيَّ،وَأَبُوْءُ بِذَنْبِيْ فَاغْفِرْ لِيْ فَإِنَّهُ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوْبَإِلاَّ أَنْتَ

[Allaahumma anta robbii, laa-ilaaha illa anta kholatanii wa anaa’abduka, wa -anaa’ alaa’ ahdika wa-wa’dika masthatho’tu. audzubika min syarri maa shona’tu abuu’u laka bini’matika’alayya wa-abuu-u bidzambii faghfirlii, fa-innahu, laa yaghfirruzdzunuuba illa anta.]​

Ya Allah, Engkau adalah Tuhanku, tiada Tuhan selain Engkau, Engkaulah yang telah menciptakan aku, dan aku adalah hamba-Mu, aku berada diatas janji-Mu semampu diriku. Aku berlindung kepada-Mu, dari keburukan perbuatanku, aku mengakui nikmat-Mu yang telah Engkau limpahkan kepadaku dan aku mengakui dosaku, karana itu ampunilah aku, sesugguhnya tiada yang mengampuni dosa selain Engkau.​
 
Last edited:
Sponsored Post

meddy7

Junior Member
Messages
65
Joined
Apr 16, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
Cara - cara mengunakan AMOOREA

Picture1cara20menguna-2.png


HANYA 3 MINIT PENGGUNAAN SAHAJA !!!

2 KALI SEHARI DAN ANDA AKAN DAPATI KULIT BERSIH, BERSERI DAN SIHAT SEPERTI SELEPAS MEMBUAT RAWATAN MUKA.


MEMANG BERKESAN DAN ANDA PASTI AKAN BERPUAS HATI DENGAN PERUBAHANNYA SELEPAS PENGGUNAAN 3 MINIT SETIAP HARI. IKUTI LANGKAH-LANGKAH BERIKUT"


AMOOREA ~ Penggunaan yang betul dapat memperlihatkan hasil yang pantas.

1. Bersihkan tangan sebelum guna Amoorea. Basahkan tapak tangan dan gosokan Amoorea pada tapak tangan untuk keluarkan buih. (Tambah sedikit air sekiranya perlu)

2. Dengan menggunakan kedua dua tapak tangan, layangkan perlahan-lahan dalam bentuk bulatan kecil. Mulakan dari bawah dagu dan naik ke muka. .

3. Kemudian biarkan selama 1 - 3 minit (jangan melebihi 3 minit, kurang tidak apa. Kiraan 3 minit termasuk mula muka dikenakan buih Amoorea.

4. Basuh / bilas muka hingga bersih. Gunakan 2 kali sehari (pagi dan malam).

5. Amoorea Beauty Bar boleh mencerahkan kawasan yang gelap seperti celah ketiak, peha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sehingga 1/2 jam sebelum dibilas dengan air bersih.

6. Boleh juga digunakan sebagai shampoo (tak perlu guna shampoo dan conditioner lain lagi). Caranya adalah ~> basahkan rambut kemudian ambil Amoorea Bar dan sapukan ke seluruh kepala dan gosok.

Sila beri perhatian:

Kepada pengguna baru, jika tidak hendak tindak balas yang drastik, gunakan hanya 1 minit minggu pertama, 2 minit minggu kedua dan 3 minit seterusnuya. Jika anda menggunakan Produk Penjagaan Kulit yang mempunyai pemutih, pastikan anda tidak terus gunakan Amoorea, tetapi hentikan 3 hari penggunaan untuk tidak dapat tindak balas yang drastik.


 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
gem
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
261
Awards
2
dah turun harga....apa kes saman syarikat ni yeek?
 

meddy7

Junior Member
Messages
65
Joined
Apr 16, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11


uishhh.. amner ader... ni harga special aku.. takde kaitan pon ngan mnde tu.. amcam ader beranz nak beli..???:D:D:D
 
Last edited:

meddy7

Junior Member
Messages
65
Joined
Apr 16, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
APA ITU AMOOREA ?

AMOOREA adalah Sabun atau SPA Bar yang diperbuat dari Moor yang diimport dari Austria. Ia di adun dengan 3 lagi bahan aktif iaitu Micro Algae , Ekstrak Likoris dan Ekstrak Tea Trea Leaf Oil. Ia di buat secara 100% semula jadi dan tulin. Kilang yang membuatnya ialah Biosis Cosmeceruticals Sdn. Bhd yang terletak di Pulau Pinang. Namun semua bahan-bahan asas di import dari Austria.

AMOOREA berkesan untuk masalah kulit seperti Masalah jerawat , ekzema , kudis buta , jeragat , melicinkan kulit , menegangkan kulit muka , mencerah dan lain-lain lagi

AMOOREA berfungsi sebagai pembersih , pencerah , pelembab dan perawat .

AMOOREA dimiliki oleh syarikat Envair Holding Berhad sebuah syarikat public listed dan Envair adalah pemegang formula asal dengan nilai pelaburan sebanyak RM40 juta bagi memastikan kualiti , keasilan dan keberkesanannya terus maksimum.

Secara ringkat AMOOREA adalah sejenis sabun yang mana semua orang di Malaysia ini menggunakan sabun untuk membersih dan mencuci kulit di tubuh. Namun AMOOREA ini tidak sama dengan sabun biasa kerana ia dapat merawat masalah kulit yang kritikal.
:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

meddy7

Junior Member
Messages
65
Joined
Apr 16, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
Keistimewaan AMOOREA:



1. Mematikan jerawat di muka dan seluruh badan.

2. Mampu mengurangkan garis-garis halus, kedut pada wajah, eyebag, dark circle dan pigmentation.

3. Mengecilkan pori-pori

4. Mengawal blackheads and whiteheads

5. Mengawal keseimbangan pH5.5 pada kulit.

6. Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif.

7. Megurangkan kesan parut pada kulit.

8. Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, kudis buta,stretch marks, kesan selulit,pelbagai masalah kulit yg kritikal dan sebagainya.

9. Kulit kelihatan satu tona lebih cerah kerana proses exfoliation.

10. Kulit kelihatan lebih kemerahan dan berseri-seri.

11. Sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak.

12. Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala. Mengalakan pertumbuhan rambut dah menggawal kelemumur.

13. Menegangkan muka dan menaikkan seri kulit muka.
:)cgrock:)cgrock:):):)
 

Fizs Network

Active Member
Messages
2,063
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,063
Reaction score
11
Points
55
amoorea & mior & eumora satu geng ke?????.... Tgk testimoni lebih kurang je.... Tgk fungsi pun sama je....:-?:-?:-?
 

meddy7

Junior Member
Messages
65
Joined
Apr 16, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
Testimoni amoorea terbaru ! Menakjubkan

WAJAH2.jpg


Testimoni Pengguna Produk Amoorea Real Moor Beauty Bar. Hanya 3 Minit Untuk Rahsia Kecantikan Kulit Anda. Beliau telah menggunakan Amoorea selama 1 bulan. Dahulu kulit muka berminyak dan sekarang tidak lagi dan bila kulit muka berminyak maka tumbuhlah jerawat-jerawat kecil maka tangan gatal nak picit. Jadi ada la parut jerawat dan setelah diperkenalkan dengan Sabun Amoorea , kini Parut Jerawat hilang , Jeragat Kecil Hilang dan Kulit muka sudah tidak berminyak seperti dahulu.

Apa yang paling seronok apabila saya perkenalkan kepada rakan-rakan mereka juga dapat manfaat yang baik dari produk Amoorea ini. ANDA MESTI CUBA !!!!​
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register