BTC USD 38,973.8 Gold USD 1,815.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Nak hantar mesen ke Sarawak how ?

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Assalam ..

Mesen tu mesen eskrem, berat 120kg . lebar 2kaki suku tinggi 3kaki.
Saya xde pengalaman nak pos benda2 berat nih.. Nak guna kapal laut jer.. so ada yg kata kena kotakkan kayu dlu mesen tu.. ke mcmna? .. tambang plak mcmna .. tolooooong !! nak hantar ke sibu

:((
 
Sponsored Post

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Member kat miri pun ada call nak mesen..

ada sesapa lg tau?
 

kalamsiber

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
8,420
Reaction score
34
Points
70
bapak degawan xde jin ker? hehehe
 

findemas

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 10, 2007
Messages
3,774
Reaction score
244
Points
33
Cari shipping & forwarding services company la tuan.
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
Cuba try metrologistic

Diorg boleh pasang pallet, kotak kayu, ,, packing le tu,,

Kalau x silap nk fwd kan terus pegi sana pun boleh,,
 

sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
101
Points
123
pada pendapatan saya : kalau nak mudah, deal trus dgn 'fowarding' agency.

kalau tuan boleh buat sendiri 'packing' yg baik lagi bagus, mungkin jimat skit kosnya.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register