To Sell nak earn macam reseller p1wimax

CG Sponsors




ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
salam to all business minder..

di sini aku nak tawarkan satu peluang kepada sume warga cg untuk menjalankan perniagaan RESELLER p1 wimax..

sebelum itu skrg kalau nak jadi resller modal adalah seperti berikut:

registration: RM5000

Modem Deposit : 4500

sume skali RM9500

tapi kalau bawah company aku..yg berdaftar dengan p1 wimax korang leh jadi agen tapi earn like reseller cume perlu bg rm 3000 (refundable) kalau bisnes tak jadi and nak pull back dr bisnes ni.

kelebihan :

commision : 150% + 25 per modem

aku tak amik sesen pon kalau korang yg jual...

purpose:

aku nak jump sales supaye company aku leh win contest p1 wimax..untuk pengetahuan korang p1 ade buat macam2 incentives melancong and macam2 hadiah untuk sales yg tetinggi so aku nak compete nagn company2 lain..

so sape yang berminat leh conatct aku tengok signature aku tu...

p/s Only for serius business minder..
 
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
wah~
byk nyer untung~
ley blah ker..??
ape lg dier tt bagi..
tshirt, banner or pamphlet ader kasi ker..??
n if nak wat promotion ley ker kat kaki lima mane2..~
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
wah~
byk nyer untung~
ley blah ker..??
ape lg dier tt bagi..
tshirt, banner or pamphlet ader kasi ker..??
n if nak wat promotion ley ker kat kaki lima mane2..~
ader22..sume disediakan dan leh amik sendiri kalau dah jabis janji sebut je nama reseller
 
Sponsored Post
Top
Log in Register