Nak Download Movie Quality Bluray/4k

Recommended Brokers


dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
620
Reaction score
73
Points
30
tv full HD tak...
TV full HD, yg musykil kualiti file tu.. ade yg 720p cantik gambar, ade yg 720p x cantik gambar.. 1080p pun same jugak.. maybe die punye frame rate die lain².. cuma nak tips la camner nak tau source tu gambar cantik @ tak..
 
Sponsored Post

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,097
Reaction score
10
Points
65
TV full HD, yg musykil kualiti file tu.. ade yg 720p cantik gambar, ade yg 720p x cantik gambar.. 1080p pun same jugak.. maybe die punye frame rate die lain².. cuma nak tips la camner nak tau source tu gambar cantik @ tak..
tgk saiz video tuan.... kalau full hd 1080p biasa saiz 9gb ke atas, 720p 4-5 GB.. yg tu gmbr ok dan pakai sound dts...

kalau bawah 1gb ni bitrate rendah.... :D
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,097
Reaction score
10
Points
65
Kingsman.The.Golden.Circle.2017.1080p.BluRay.x264-SPARKS


 

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,342
Reaction score
68
Points
80
TV full HD, yg musykil kualiti file tu.. ade yg 720p cantik gambar, ade yg 720p x cantik gambar.. 1080p pun same jugak.. maybe die punye frame rate die lain².. cuma nak tips la camner nak tau source tu gambar cantik @ tak..
FHD kalo yg raw ade smpai lbh 20gb, slalu ny audio ngan video sama size...
Tu sbb bl dh rip smpai size 2-3 gb, kdg2 ade tearing ke cair ke ape ke...
Kalo mcm dr site yify, bl ckp audio ny slow je tp bl tembak2 bunyi ny bole pecah telinga...

Dl suka donlod movie yg jyk ripped...
Skrg dia dh xde, lyn mkvcage ngan rarbg je...
Kalo nk yg btul2 lawa, clear, tip top, cari yg spark ripped ny tp size fhd 8gb ke ats...

Nk try donlod infinity war 4k tp nk kn clear kn space dl, 50gb...
 

mrlongshen

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2012
Messages
571
Reaction score
3
Points
15
Cari source EVO dan D3G di private trackers. Layan private trackers. Macam2 size ada. Nak tak nak layan..
 

anakin101

Active Member
Joined
Jun 28, 2013
Messages
1,317
Reaction score
8
Points
25
kat mana nak download avengers punya cerita ada 23 movie tu yang HD punya. nk buat koleksi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register