Nak Download Movie Quality Bluray/4k

Recommended Brokers


Sponsored Post

divx

Active Member
Joined
Jun 20, 2013
Messages
1,686
Reaction score
23
Points
25
meh try seedbox. speed berdesup
 

brasso

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2008
Messages
198
Reaction score
1
Points
15
Code:
https://snahp.it/
Ini byk yg remux.

kalau nak yg rip...masuk kat forum dia
 

brasso

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2008
Messages
198
Reaction score
1
Points
15


Kalau layan 4k wajib ada file ni.

Saya ada link GDrive (100gb).

Klau nk, pm saya gmail.
 
Last edited:

cincinsakti

Fun Poster
Joined
Mar 23, 2009
Messages
158
Reaction score
0
Points
10
salam tumpang tanya. sekarang ni relevan lagi ke download pakai utorrent? sbb try download satu movie lama dh tak download cite. tapi dia kua warning ip address bole trace by gov. dia bg link vpn. boleh jadi iklan semata2 atau mmg dorang akan trace ip address then dikenakan tindakan? boleh bagi pandangan. terima kasih
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
620
Reaction score
73
Points
30
Kena beli TV 4k dulu la, baru boleh layan video 4k... TV 4k biasa 50 inch keatas kan?? Harge berape la skrg ni??
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
620
Reaction score
73
Points
30
Tapi kan, kadang² download citer 720p brrip, ade yang gambar cair, ade yang x... Camner nak tau gambar lawa ke tak ye? Ade tips x?? Gambar 720p kalau betul² bluray, memang cun dah sebenarnye..
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,097
Reaction score
10
Points
65
Tapi kan, kadang² download citer 720p brrip, ade yang gambar cair, ade yang x... Camner nak tau gambar lawa ke tak ye? Ade tips x?? Gambar 720p kalau betul² bluray, memang cun dah sebenarnye..
tv full HD tak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register